TNG Group AB · Publicerad 7 jan

Kvalificerat arbete inom redovisning i Vara

Trivs du i rollen av att arbeta operativt och samtidigt aktivt arbeta med att driva utveckling av rutiner och processer? Då kan du vara den redovisningschef vi söker för uppdrag hos en marknadsledande kedja med administrativt center i Vara. Uppdraget beräknas starta inom snar framtid och pågå några månader med möjlighet till förlängning.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ett varierat och självständigt arbete där du blir en uppskattad resurs som får bidra med din unika kompetens och får ägna dig åt kvalificerat arbete inom ekonomi.

Dina framtida arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Leda arbetet med månads- och årsbokslut samt årsredovisning
  • Ansvara för deklarationer
  • Ansvara för rapportering till moderbolag
  • Vara delaktig i budget- och prognosarbete
  • Driva och utveckla processer och rutiner som förbättrar och effektiviserar redovisningsavdelningens arbete
  • Kostnadsuppföljning och analyser
  • Personalansvar för redovisningsenheten
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Att bli en del av ett ekonomiteam som idag består av 10 medarbetare och handhar redovisningen för 3 bolag. Teamet jobbar självständigt, samtidigt som vi hjälps åt och är varandras bollplank.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med civilekonomutbildning inom redovisning eller motsvarande kunskaper inhämtade på annat håll. Du har god kunskap i externredovisning och flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi söker dig som behärskar engelska då det är företagets koncernspråk.

Som person är du noggrann, strukturerad och effektiv, samt har lätt för att samarbeta.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget