NilsonGroup · Publicerad 10 okt

NilsonGroup är Skandinaviens ledande skokoncern. Genom våra butikskoncept; DinSko, Nilson Shoes, Skopunkten, Jerns, Radical Sports samt franchisebaserade Ecco Stores kan vi erbjuda något som passar för alla. Ett oslagbart utbud i kombination med starka varumärken. Med ca 330 butiker i Sverige, Norge och Finland omsatte NilsonGroup 3 miljarder under 2015.Till vår inköpsavdelning i Varberg söker vi en kommerisell och kreativ designer/produktutvecklare med stort intresse för skor, mode och trender.

Ditt ansvar

Som produktutvecklare arbetar du i ett team tillsammans med inköpare där du ansvarar för sortimentsuppbyggnad, design och utveckling av kommersiella modeprodukter enligt Din Skos varumärke och sortimentsstrategi. Arbetet omfattar produktutformning, framtagning av trendteman, tekniska produktskisser, utveckla material och sulor samt ta fram prototyper. Du ansvarar för att säkerställa att produktionsaspekter tas med i design och utvecklingsarbetet för att uppnå optimal effektivitet och pris samt för att säkerställa look, kvalitet och passform.

Du reser regelbundet till vårt produktionskontor i Asien samt gör inspirationsresor i Europa. I Asien arbetar Du nära produktionen och strävar efter att uppnå effektivitet i utvecklingsarbetet. I tjänsten ingår ca 80-100 resdagar per år.

Din Kompetens

Vi söker dig som har en relevant designutbildning för tjänsten samt en gedigen bakgrund inom design och produktutveckling inom modebranschen.
God vana från designprogrammen Illustrator, CS Indesign eller motsvarande är ett krav.
Att du har goda kunskaper i engelska både i skrift och tal är en förutsättning
Erfarenhet från skobranschen samt kännedom om produktutveckling och produktion av skor är meriterande.

Din Personlighet

Du brinner för mode och trender och har en utpräglad känsla för färg och form. Som person är du kreativ, positiv, prestigelös och har ett starkt sinne för kommersialitet. Du uppskattar att vara en del av ett team, kan prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt och gillar att jobba i högt tempo.

Är du intresserad?

Tjänsten är på ca 1 år med möjlighet till förlängning. Placering på vårt huvudkontor i Varberg. Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 2016-10-31. Urval och intervjuer sker löpande.

NilsonGroup, Härdgatan 7, Varberg

NilsonGroup strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare, där våra medarbetare kan trivas, utvecklas och känna stolthet.

Vi tänker på KUNDEN - Vi tänker ENKELT - Vi tänker NYTT - Vi tänker och visar TILLIT

Kontaktuppgifter
Har du frågor är du välkommen att kontakta Inköpschef Cecilia Schill på telefon 0703293107 alt. cecilia.schill@nilsongroup.com
+ Läs mer om jobbet

Inga fler jobb från NilsonGroup tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga