Poolia Ekonomi · Publicerad 20 okt

Är du serviceinriktad som person och trivs med att arbeta i en varierande roll? Har du erfarenhet av att arbeta med lönehantering och administration? Då har vi tjänsten för dig!

Nu söker vi en Ekonomiassistent med arbetsuppgifter inom administration, ekonomi och lönehantering.

Tjänsten har start enligt överenskommelse och kommer under de första 6 månaderna vara en konsultlösning via oss på Poolia. Om det sedan känns bra både för konsult och företaget kommer det leda till en fast anställning på plats hos kund.

Urval och intervjuer kommer ske löpande så varmt välkommen att söka redan idag!

Arbetsuppgifter

Du kommer i tjänsten vara en support och stöd till enheten och hantera uppgifter inom administration, ekonomi och lönehantering. I tjänsten kommer du samarbeta och delta i möten inom enheten och mellan övriga administratörer i regionen.

Exempel på arbetsuppgifter är följande:
  • Löpande administration
  • Personaladministration
  • Fakturahantering
  • Dokumentation
  • Löneadministration
Utbildning/erfarenhet

Du som söker har någon form av eftergymnasial utbildning och har erfarenhet av att arbeta med likvärdiga arbetsuppgifter sedan tidigare. Det starkt meriterande om du har erfarenhet av löneadministration.

Som person är du positiv och fylld med energi. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Då du kommer vara ett stöd för enheten är det viktigt att du är serviceinriktad, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du har goda datakunskaper och kan hantera både svenska och engelska flytande.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 okt
Ort
Varberg
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga