Autoliv Sverige AB · Publicerad 11 okt

Vår vision är att rädda liv, vill du vara med? Vill du arbeta i en innovativ organisation med starkt förbättringsdriv och goda utvecklingsmöjligheter? Då ska du söka tjänsten som Customer Quality- & Quality System and Audits Engineer.

Autoliv ligger i absolut framkant inom utveckling och produktion av säkerhetssystem för bilar. Varje år räddar Autolivs produkter
30 000 liv, och målet är att rädda 150 000 liv årligen. Vi erbjuder en unik möjlighet att arbeta med spännande teknik i utmanande miljöer tillsammans med individer som hjälper varandra att utvecklas. I Vårgårda utvecklas krockkuddar, bältessystem, gasgeneratorer och specialprodukter. Vi har dessutom unika testmöjligheter med flera krockbanor. Här finns även en modern produktionsanläggning där vi tillverkar gasgeneratorer.

Arbetsuppgifter
Som Customer Quality- & Quality System and Audits Engineer kommer du att ta ansvar för projekt-, process- och produktrevisioner på företaget. Vidare kommer du att leda team med fokus på att lösa eventuella problem kopplat till våra revisioner. Det är viktigt att i din roll säkerställa att lokala likväl som globala standarder hålls uppdaterade, efterlevs samt sprids till organisationen.
Du tar ansvar för interna revisoner samt ser till att det finns revisorer tillhands. I dina uppgifter ingår även att koordinera och administrera tredje parts revisioner.

Vad det gäller kvalitetsarbetet kopplat till kund förväntas du vara kontaktperson för samtliga kvalitetsärenden. Du samarbetar därför tätt med ansvariga avdelningar internt samt de olika kunderna. Om det sker ändringar hos kund är det din uppgift att vidareförmedla och implementera dem internt samt vice versa.

I tjänsten rapporterar du till Autoliv Sveriges Kvalitetschef med placering i Vårgårda.

Kvalifikationer
Din personlighet grundas i ett positivt tänkande och du ser möjligheter snarare än problem. Det här är en passande tjänst för dig som arbetar på ett strukturerat och välplanerat sätt mot uppsatta resultatmål och tidplaner. Som person är du snabblärd och initiativtagande. Du tycker om att arbeta i och fungerar bra i team-miljö. Du kommer att arbeta med olika typer av kunder och kontaktytor internt och det är av stor vikt att du har god samarbetsförmåga samt är tydlig i din kommunikation. För att trivas i rollen bör du ha:
  • Goda kunskaper i Office-paketet, särskilt Excel - graf o formelhantering, är ett krav.
  • Statistiska kunskaper
  • 6-Sigma black belt (meriterande)
Tjänsten förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Resor kan förekomma i arbetet. Vi tror att du har en god utbildningsbakgrund som ingenjör eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Du brinner för kvalitetsfrågor och söker möjligheten att utvecklas i en global koncern som ligger i framkant vad gäller säkerhetssystem för bilar. Meriterande med en bakgrund inom Automotivebranschen.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Vårgårda

Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Rickard Blanc, Kvalitetschef, tel. 0322-626151 eller Katrin
Wintå HR Business Partner, tel. 0733-614591

Fackliga företrädare
Fackliga företrädare för Unionen och Sveriges Ingenjörer nås via växeln, tel. 0322-626200.

Ansökan:
Vi ser fram emot din ansökan i form av personligt brev, CV samt intyg/betyg, senast 2018-10-20. Du söker via www.autoliv.com, välj Sweden och den tjänst du söker.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler jobb från Autoliv Sverige AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga