Autoliv Sverige AB · Publicerad 10 nov

Vår vision är att rädda liv, vill du vara med? Vill du vara med i det paradigmskifte som bilindustrin står inför, ett skifte som innebär att bilen och dess system blir allt mer autonoma? Vill du arbeta i en innovativ organisation med starkt förbättringsdriv och goda karriärmöjligheter? Då ska du söka tjänsten som Testutvecklare hos oss!

Autoliv ligger i absolut framkant inom utveckling och produktion av aktiva och passiva säkerhetssystem för bilar, system som möjliggör framtidens självkörande bilar. Varje år räddar Autolivs produkter 30 000 liv, och målet är att rädda 150 000 liv årligen. Vi erbjuder en unik möjlighet att arbeta med spännande teknik i utmanande miljöer tillsammans med individer som hjälper varandra att utvecklas. Autoliv utvecklar och producerar airbags, bältessystem, inflators och specialprodukter. Vi har dessutom unika testmöjligheter med flera krockbanor. I Vårgårda finns även en modern produktionsanläggning där vi tillverkar radarsensorer, kameror, inflators och airbags.

Arbetsuppgifter
Som Testutvecklare/Provningsingenjör ingår du i ett team med medlemmar både i Linköping och Vårgårda med uppgift att etablera och optimera fullautomatiserad tillverkning med hög volym. Du ansvarar för test och utrustningsspecifikationer, programmering, design, verifiering, igångkörning, dokumentation samt kontinuerliga optimeringar. Utrustningarna tas oftast fram i egen regi och programmeringskunskaper i C är därför ett måste! Vi ser gärna att du även har kunskaper i CVI Lab Windows samt C #. Våra utrustningar är alltid kopplade till olika typer av system såsom mätinstrument, mekaniska styrningar samt sensorer, varför liknande erfarenhet är meriterande.

Vi arbetar i en internationell miljö med spännande utmaningar inom teknik, produktutveckling och produktion. Tillsammans med kollegor från vårt designkontor både i Linköping och Lowel, USA kommer du att arbeta med att säkra produkters producerbarhet.

Kvalifikationer
Vi söker dig med högskoleutbildning inom elektronik, data eller programmering. Vi tror du har något års erfarenhet av test och automation med erfarenhet av mjukvaruutveckling med koppling till hårdvara. Vidare har du goda programmeringskunskaper i C och hanterar engelska i tal och skrift. Som person tycker du om att lösa problem och kan hantera att arbeta under tidspress. Du är metodisk och noggrann med detaljer. Det är viktigt att du är en god kommunikatör och självständigt kan driva de processer du arbetar med. Du gillar givetvis att arbeta i team.

Vårt erbjudande
  • Innovativt företag med teknik i framkant och stort fokus på kvalité
  • Ett meningsfullt arbete
  • Goda karriär- och utvecklingsmöjligheter
  • Möjligheter till internationella uppdrag
Anställningsform: Tillsvidareanställning, heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Vårgårda

Kontaktinformation och ansökan
Ulrika Johansson, HR Business Partner, 0733-614654 eller
Christer Rihs, gruppchef, 070-2079859. Fackliga företrädare är Cornel Bolat, IF Metall tel 0322-626371, Karin Holmquist, Sveriges Ingenjörer tel 0322-667724 och Kristoffer Kullberg, Unionen tel 0322-308127.

Vi ser fram emot din ansökan i form av CV, personligt brev och gärna betygsutdrag via www.autoliv.com/career. Sista ansökningsdag:
2017-11-30.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1