Delex · Publicerad 9 okt 2020

Delex Teknik AB i Forsheda söker Konstruktör med Verkstadsansvar

Till vårt härliga gäng i Forsheda söker vi nu en konstruktör som även skall ansvara för vår verkstadsavdelning. Detta innebär att du kommer få ett väldigt omväxlande jobb med stort eget ansvar. Din huvudsyssla kommer vara konstruktion av verktyg, fixturer och maskiner men du kommer även planera och leda arbetet för verkstadsavdelningen. Till din hjälp har du tre kompetenta kollegor. Du rapporterar direkt till VD. Trivs du i en organisation där vi jobbar tillsammans som ett Team med korta beslutsvägar är detta jobbet för dig.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Konstruktion av verktyg, fixturer och maskiner
  • Leda och fördela arbetet på verkstaden.
  • Service och underhåll av maskinparken.
  • Inköp och ansvar för reservdelar
  • Delta i nya projekt
När det gäller din kompetens ser vi gärna att du har ett par år bakom ritbordet, och då gärna inom verktygskonstruktion. Du får gärna vara i början av din karriär. Praktisk erfarenhet av verkstadsarbete, och kännedom om olika tillverkningsmetoder och material är ett plus. Du behärskar Svenska och Engelska i tal och skrift.

Förutom din kompetens lägger vi väldigt stor vikt på dina personliga egenskaper. I denna tjänst är det viktigt att du kan samarbeta då du kommer ha mycket kontakter både internt och externt. Vi ser gärna att du har lätt för att ta initiativ och är lite av en förändringsagent. Vidare är det väldigt viktigt att du har en hög servicenivå och ett sinne för planering.

Visst låter detta som en spännande tjänst! Välkommen med din ansökan.

I denna rekrytering samarbetar Delex Teknik AB med Codeq. Information om tjänsten lämnas av Magnus Ryberg, 0702-71 69 77.

Placeringsort: Forsheda
Anställningsform: Heltid, tillsvidare.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Ansökan: Du ansöker om tjänsten på www.codeq.se senast 2020-10-24
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Delex Teknik AB är ett expansivt företag som specialiserat sig på trådbockning, rörbockning och svetsning. Våra kunder finns inom ett flertal olika branscher. Vi har en modern och flexibel maskinpark där flertalet maskiner är egentillverkade. Vi utvecklar och marknadsför även redskapshållarsystemet Toolflex. Företaget omsätter ca. 95 miljoner, har 40 anställda och arbetar i moderna lokaler i Forsheda, 15 km väster om Värnamo. Delex Teknik AB har också en anläggning i Bielsko Biala, Polen. Se mer på www.delex.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 okt 2020
Ort
Värnamo
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör

Inga fler liknande jobb tillgängliga