DynaMate · Publicerad 20 mars

DynaMate som är ett dotterbolag till Scania integrerar nu CNC Factory i sin verksamhet och stärker därmed sin position som en av Sveriges starkaste och mest kompletta automationsleverantörer inom NC- och CNC-maskiner.

Med fokus på fortsatt tillväxt och framgång på marknaden behöver Teamet i Värnamo utökas med ännu en duktig Automationstekniker med inriktning på programmering PLC/HMI/CNC-logik.

Om du drivs av tekniska utmaningar och utvecklande kundrelationer så kan detta vara ditt nästa steg i karriären. Du ingår i ett utvecklingsteam med mycket kompetenta kollegor i en jordnära och enkel organisation med snabba beslutsvägar.

Dina arbetsuppgifter anpassas utifrån din kompetens och viljeinriktning, men med fokus på på programmering och driftsättning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Programmering PLC/HMI/CNC-logik.
  • Systemansvar för tilldelat projekt.
  • Drifttagning/Testning internt före leverans och hos kund
  • Delta i utvecklingsprojekt
Vi vill att du som söker har arbetat med automation några år och har skaffat dig grundkompetens i programmering och driftsättning. Kunskaper om produktionsprocesser är viktigt.

Kunskaper om robotprogrammering är meriterande och du behöver kunna hantera teknisk engelska.

Som medarbetare uppskattar vi att du är flexibel, bra på samarbete och att du bidrar till god stämning såväl på arbetsplatsen som vid fikabordet. Vi förutsätter att du trivs med stort ansvarstagande och att självständigt planera och driva ditt jobb framåt. Andra viktiga egenskaper är att du är en bra problemlösare, resultatinriktad, kvalitetsmedveten och att du på ett professionellt och affärsmässigt sätt kan hantera kundrelationer.

I denna rekrytering samarbetar DynaMate med Codeq AB. Information om företaget och tjänsten lämnas av Christer Johansson, 0393 - 77 99 95.

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare

Tillträde enligt överenskommelse.

Placeringsort: Värnamo - Du bör tycka om och ha möjlighet att resa då drifttagningar, främst i södra Sverige ingår i tjänsten.

Ansökan senast 2019.03.29 via www.codeq.se.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
DynaMate / CNC Factory utvecklar framtidens industri med fokus på produktivitetsökning i våra kunders befintliga produktionsutrustningar. Genom modernisering, uppgradering av maskiner, eller kompletterande automationslösningar skapar vi lönsam produktivitetsoptimering.

I Värnamo arbetar vi inom tre olika områden:
  • CNC- och Verktygsmaskiner
  • Automation, industrirobotar och portalrobotar
  • Service av verktygsmaskiner, Utbildning, Konsulttjänster
Genom dessa områden är vi en kompetent och trygg samarbetspartner.

DynaMate i Värnamo har ca 20 medarbetare och är en division inom DynaMate AB med cirka 200 anställda och är helägt av Scania.

Info: www.cncfactory.se, www.dynamate.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 mars
Ort
Värnamo
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga