DynaMate · Publicerad 15 feb

DynaMate som är ett dotterbolag till Scania integrerar nu CNC Factory i sin verksamhet och stärker sin position som en av Sveriges starkaste och mest kompletta automationsleverantörer inom NC- och CNC-maskiner.

Med fokus på fortsatt tillväxt och framgång på marknaden behöver Teamet i Värnamo utökas med ännu Servicetekniker med inriktning Mek.

Kravspecen skulle kunna göras lång, men vi söker helt enkelt dig med stort teknikintresse och som gillar att "meka". Du ingår i ett team med fem kompetenta kollegor i en jordnära och enkel organisation med snabba beslutsvägar.

Dina arbetsuppgifter anpassas utifrån din kompetens och viljeinriktning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Avhjälpande underhåll där du hos våra kunder självständigt arbetar med felsökning, reparation och dokumentation/efterarbete.
  • Förebyggande och planerat underhåll enligt serviceavtal med kunderna.
  • Reparationer av maskindetaljer på hemmaplan.
Teknikintresse och teknisk kompetens är grunden i jobbet, vilket innefattar praktiska färdigheter verkstadsteknik och grundkunskaper om maskiner och styrteknik. Kunskaper i el och automation är självklart jättebra, men inget krav.

Vi ser helst att du arbetat med underhåll inom industrin, eller i annan lämplig bransch

Du behöver kunna hantera svenska i tal och skrift och förstå teknisk engelska.

Som medarbetare uppskattar vi att du är flexibel, bra på samarbete och att du bidrar till god stämning såväl på arbetsplatsen som vid fikabordet. Vi förutsätter att du trivs med stort ansvarstagande och att självständigt planera och driva ditt jobb framåt. Andra viktiga egenskaper är att du är en bra problemlösare, resultatinriktad, kvalitetsmedveten och att du på ett professionellt och affärsmässigt sätt kan hantera kundrelationer.

I denna rekrytering samarbetar DynaMate med Codeq AB. Information om företaget och tjänsten lämnas av Christer Johansson, 0393 - 77 99 95.

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare

Tillträde enligt överenskommelse.

Placeringsort: Värnamo - Du bör tycka om och ha möjlighet att resa då en stor del av jobbet utförs hos våra kunder, främst i södra Sverige.

Ansökan senast 2019.03.05 via www.codeq.se.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
DynaMate / CNC Factory utvecklar framtidens industri med fokus på produktivitetsökning i våra kunders befintliga produktionsutrustningar. Genom modernisering, uppgradering av maskiner, eller kompletterande automationslösningar skapar vi lönsam produktivitetsoptimering.

I Värnamo arbetar vi inom tre olika områden:
  • CNC- och Verktygsmaskiner
  • Automation, industrirobotar och portalrobotar
  • Service av verktygsmaskiner, Utbildning, Konsulttjänster
Genom dessa områden är vi en kompetent och trygg samarbetspartner.

DynaMate i Värnamo har ca 20 medarbetare och är en division inom DynaMate AB med cirka 200 anställda och är helägt av Scania.

Info: www.cncfactory.se, www.dynamate.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 mars
Ort
Värnamo
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Reparatörer

Inga fler liknande jobb tillgängliga