Hammarplast Medical AB · Publicerad 15 nov 2021

Till Hpm i Bredaryd söker vi nu en driven och noggrann Kvalitetstekniker!

Vårt affärsområde Customized Products är specialiserat på kontraktstillverkning av komplexa polymera medicintekniska produkter i renrumsmiljö. Företaget använder sig av tre olika produktionsmetoder; formsprutning, formblåsning och sprutformblåsning.

Som Kvalitetstekniker har du en viktig roll i det operativa kvalitetsarbetet där mätning är en stor del. Tillsammans med övriga organisationen jobbar du för att uppnå nollvision för reklamationer. Du är ett viktigt bollplank i organisationen gällande kvalitetsfrågor.

Du rapporterar till Platschef Bredaryd/COO Customized Products

Arbetsuppgifter/ansvarsområden
 • Utföra dagliga produktmätningar.
 • Valideringsmätningar och rapportframtagningar.
 • Delta i PPAP och valideringar
 • Underhålla befintliga tillverkningsinstruktioner.
 • Medverkar i projektarbete.
 • Medverkar vid kalibrering av tolkar och mätutrustning.
 • Medverkar i avvikelsehanteringen och övriga kvalitetsärenden.
 • Medverkar i internrevisioner.
 • Delaktig i förbättringsarbete.
Du kommer till ett team i Bredaryd med positiva och engagerade kollegor som har en stor vilja att lyckas. Teamet har en fin sammanhållning och stark gruppdynamik där alla blir respekterade och väl bemötta. För dig är det en självklarhet att både bidra till och bli en del av denna gemenskap.

Kvalifikationer

Vem är du? Du har någon form av kvalitetsutbildning och din arbetslivserfarenhet innehåller kvalitetsarbete och mätning, gärna inom plastproduktion och/eller med medicintekniska produkter, som gett dig goda kunskaper om kvalitetsprocesser och rutiner samt även produktionsprocessen. Kännedom om ISO9001, ISO14001, ISO13485, FMEA och PPAP är viktigt och det är önskvärt att du har erfarenhet från internrevisioner. Du behöver ha goda datakunskaper samt goda kunskaper i både svenska och engelska (skrift och tal).

Personlighet

För att lyckas i tjänsten är du en person med egenskaper som:
 • Lyhörd och bra kommunikatör.
 • Lätt för att anpassa dig i förändring.
 • Bra på att bygga relationer genom samarbete.
Vi erbjuder dig

Hammarplast Medical är ett värderingsstyrt företag med prestigelös anda och entreprenöriell atmosfär. Vi värdesätter korta beslutsvägar och tror på att arbeta tillsammans för att uppnå goda resultat.

Våra värderingar är

Vi är en Pålitlig och Långsiktig partner som strävar efter att Samverkan med våra kunder åstadkomma bästa möjliga gemensamma Lösningar.

Arbetstider: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare

Placeringsort: Bredaryd

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Tjänsten söker du senast 5 december direkt på www.codeq.se under rubricerad tjänst.

I denna rekrytering samarbetar Hammarplast Medical AB med Codeq. Frågor om tjänsten besvaras av Codeq, Sören Holmlind 0706 - 70 25 52 eller Magnus Ryberg 0702 - 71 69 77 .
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Hammarplast Medical skall själva eller i nära samarbete med kunden utveckla och tillverka medicintekniska produkter för sjukvården. Vår framgång bygger på ständig kompetensutveckling inom produktionsteknik, kvalitet och personal, allt för att ge kunden ett mervärde. Vi levererar plastprodukter till den medicintekniska industrin och är nu inne i en expansiv fas där vi behöver förstärkning för att kunna växa.Totalt omsätter vi 120 MSEK och har 60 medarbetare. www.hpm.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 dec 2021
Ort
Värnamo
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Quality Assurance

Inga fler liknande jobb tillgängliga