IF Metall Västbo-Östbo · Publicerad 3 nov


Två administratörer till IF Metall Västbo-Östbo


Välkommen till en avdelning med en engagerad personalstyrka där du som delar våra värderingar och våra visioner om att bli landets bästa och mest tillgängliga avdelning kommer att trivas bra. Genom din roll som administratör bidrar du genom en tillgänglig och hög medlemsservice till att nå våra mål om en utökad organisering. Du erbjuds ett fritt, självständigt och delaktigt arbete hos en trygg och stabil arbetsgivare med möjlighet att påverka den dagliga verksamheten. Du ingår i ett team om sex administratörer.

Rollen som administratör innehåller en bredd av varierande arbetsuppgifter men i huvudsak:
  • Administrativt ansvar för medlemsregister.
  • Receptionsarbete och telefonväxel.
  • Support till ombudsmän.
Kvalifikationer

För att lyckas i tjänsten krävs som lägst en avslutad gymnasieutbildning, samt några års erfarenhet av administrativt arbete. Dina kunskaper i svenska språket är goda liksom din förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Engelska och övriga språkkunskaper är meriterande. Du har en hög IT-kompetens och hanterar outlook och officepaketet obehindrat.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som delar arbetarrörelsen värderingar och är en strukturerad och som är en välorganiserad administratör. Du har en god servicekänsla såväl internt som mot våra medlemmar och övriga kontaktytor. Du arbetar självständigt och har ett prestigelöst förhållningssätt.

Vi värdesätter en jämn könsfördelning inom vår organisation och ser gärna manliga sökande.

Arbetstider: Heltid

Placeringsort: Värnamo

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan: Tjänsten söker du senast 2017.11.26 på www.codeq.se under rubricerad tjänst. Urval sker löpande varpå vi önskar din ansökan så snart som möjligt.

Information: I denna rekrytering samarbetar IF Metall Västbo-Östbo med Codeq AB. Frågor om tjänsten besvaras av Codeqs Liv Hultén, 0739-97 05 86 eller Christer Johansson, 0706 - 70 25 85.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
IF Metall är ett fackförbund inom LO som organiserar medlemmar inom stora delar av den svenska industrin. Vår organisation är fördelad på 37 avdelningar runt om i landet där Avdelning 40 Västbo-Östbo utgör en. Vårt upptagningsområde är Vaggeryd, Värnamo, Gnosjö, Gislaved samt Hylte med expeditionsort Värnamo där vi sammanlagt organiserar ca 9100 medlemmar på ca 450 företag.

Vi arbetar för våra medlemmars intressen och för ett demokratiskt och jämställt samhälle där alla ska ha rätt till ett bra och tryggt arbete med kollektivavtalet som kärnfråga. Hos IF Metall har alla medlemmar samma värde, oavsett ålder, kön, ursprung eller sexuell läggning.

Avdelning 40 Västbo-Östbo arbetar aktivt med förändringsarbete där organisering är prio 1. Sedan september 2014 ökar vår avdelning medlemsantalet och vi är i topp på hela förbundet när det gäller medlemsökning.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 nov
Ort
Värnamo
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception