Mikroponent AB · Publicerad 5 mars

Mikroponent i Värnamo är ett specialistföretag som legotillverkar produkter i tunnplåt för bl.a. telekom-, elektronik- och finmekanisk industri - ofta utvecklingsintensiva företag, vilka önskar snabb framtagning av nya produkter, från design till full produktion. Vi omsätter ca 30 MSEK och har 20-talet anställda.
Vi är sprungna ur den grafiska branschen och pionjärer i Norden vad gäller etsning. Det skulle dröja decennier efter grundandet, 1973, innan det uppstod någon konkurrens. Fortfarande är vi en av få aktörer i Europa när det kommer till den typen av metallavverkning som vi i funktions- och dekorationssyfte utför.
Besök gärna vår hemsida www.mikroponent.se

Mikroponent expanderar och söker därför en Kvalitetschef

Mikroponent förstärker organisationen med en Kvalitetschef. Du har ansvar för att driva och utveckla verksamheten, säkerställa processer och kundkrav inom ramen för kvalitetsarbetet. Du ingår i företagets ledningsgrupp.

I en för företaget viktig funktion får du på ett självständigt sätt möjlighet att tillsammans med organisationen kvalitetssäkra våra processer och produkter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Kvalitetssäkring av företagets produkter och processer.
  • Driva utvecklingen av kvalitetsarbetet.
  • Rotorsaksanalyser, korrigerande och förebyggande åtgärder.
  • Utveckla arbetssätt och processer för att säkerställa kvalitet.
  • Säkerställande av extern produktkvalitet.
  • Stötta och utveckla medarbetare i kvalitetsarbetet.
  • Internrevisioner och arbete med ledningssystem.
  • Support i frågor rörande kvalitet och verksamhetsutveckling.
  • Kontakter med myndigheter och certifieringsföretag.
Vi tror att en bra bakgrund och erfarenhet för tjänsten är lämplig akademisk utbildning eller motsvarande och några års erfarenhet från kvalitetsarbete, gärna inom den tillverkande industrin. Det är inget hinder om du är i början av din karriär och är intresserad av utmaningar i ett företag med expansiva mål. Kunskaper om ISO-standarder, ledningssystem, förbättringsarbete och gärna LEAN-verktyg är viktiga för tjänsten. Du behöver hantera svenska och engelska med lätthet i tal och skrift.

För att trivas i rollen behöver du vara en person som trivs med såväl operativt arbete i verksamheten som strategiskt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din förmåga att självständigt driva och utveckla vårt kvalitetsarbete. Du bör besitta strategiskt och ordningsamt sinnelag. Du är utåtriktad, kommunikativ och affärsmässig. Vidare har du personliga ledaregenskaper som gör att du med gott samarbete driver mot resultat och hållbar utveckling.

Visst låter detta som en spännande tjänst! Välkommen med din ansökan.

I denna rekrytering samarbetar Mikroponent med Codeq. Information om tjänsten lämnas av Daniel Segerfeldt, 0708-10 73 90 eller Magnus Ryberg, 0702-71 69 77.

Placeringsort: Värnamo
Anställningsform: Heltid, tillsvidare.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Ansökan: Du ansöker om tjänsten snarast dock senast 2019.04.01 på www.codeq.se.
Övrigt: I denna rekrytering praktiserar vi löpande urval varvid tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Mikroponent i Värnamo är ett specialistföretag som legotillverkar produkter i tunnplåt för bl.a. telekom-, elektronik- och finmekanisk industri - ofta utvecklingsintensiva företag, vilka önskar snabb framtagning av nya produkter, från design till full produktion. Mikroponent omsätter ca 30 MSEK och har 26 anställda. Besök gärna vår hemsida www.mikroponent.se
+ Läs mer om företaget