Proton Finishing · Publicerad 15 sept

Är du personen som vill vara med och utveckla vår logistikprocess?

Proton Finishing är inne i en tillväxtfas med stark utveckling med många spännande utmaningar. Ditt uppdrag blir att leda och vidareutveckla vår logistikfunktion med ständiga förbättringar med mål om långsiktighet och enighet i vår logistikprocess.

Tjänsten är en nyckelroll i företaget med stora möjligheter att tillsammans med medarbetare och produktionsledning skapa effektiva flöden. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Huvudsakliga uppgifter
  • Utforma övergripande strategier för logistikfunktionen.
  • Utveckla interna och externa värdeflöden.
  • Inspirera, motivera och utbilda medarbetare.
  • Följa upp, analysera och rapportera mål och nyckeltal.
  • Säkerställa gemensamma rutiner och arbetssätt inom våra produktionsanläggningar.
  • Ansvar för utveckling och förvaltning av vårt affärssystem, Jeeves.
  • Affärsområdets huvudkontakt i IS/IT-frågor.
Kvalifikationer

Vi räknar med att du har kompetens motsvarande lämplig högskoleutbildning och tre till fem års erfarenhet från ledande logistikbefattning i tillverkningsindustrin.

God kompetens inom moderna affärssystem, Lean-principer och systematiskt förbättringsarbete är förstås viktigt, liksom att du hanterar engelska och svenska i tal och skrift.

Personlighet

Du är affärsorienterad och gillar att utveckla relationer och processer. Du är en drivande, målfokuserad och utåtriktad ledare med hög förmåga att skapa goda interna och externa relationer.

Du ser förändringar som en naturlig del i jobbet och trivs i en i en miljö präglad av högt tempo, snabba beslut och fokus på resultat

Proton Finishing är ett företag som erbjuder prestigelös anda och entreprenöriell atmosfär. Vi värdesätter korta beslutsvägar och tror på att arbeta tillsammans för att uppnå goda resultat. Våra värdeord är: Engagerad- Modig - Tydlig - Nyfiken

Arbetstider: Dagtid

Placeringsort: Värnamo, resor ingår i tjänsten.

Anställningsform: Heltid, tillsvidare.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Tjänsten söker du senast 9 oktober direkt på www.codeq.se under rubricerad tjänst, löpande urval tillämpas. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Information: Sören Holmlind, 0515 - 128 00.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
"Termikjägarna"

Med förankring i den småländska myllan och med stor entreprenörskraft
grundades Codeq 2005. Vi har vuxit i takt med att antalet kunder ökat och det finns nu termikjägare på flera platser med tyngdpunkt på Jönköpings län.

De anställda är vår största tillgång och de har stor erfarenhet inom sina arbetsområden. Vår breda erfarenhet förenad med entusiasm ger oss bra förutsättningar för framtida utmaningar och utveckling.

På Codeq har vi termik som ledstjärna

Vi vet att de människor och organisationer som hittar uppåtvindarna utför de bästa prestationerna och når de bästa resultaten.

Lokal förankring

För flera av våra tjänster är det en stor fördel med lokal förankring.
Vårt huvudkontor finns i Värnamo och vi har filialer i Jönköping, Vaggeryd, Sävsjö och Tidaholm. Vi är sex verksamma personer i företaget och omsatte föregående verksamhetsår ca 11 miljoner kr.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga