Proton Finishing · Publicerad 15 okt

Är du personen som vill vara med och utveckla vår logistikprocess?

Proton Finishing är inne i en tillväxtfas med stark utveckling med många spännande utmaningar. Ditt uppdrag blir att leda och vidareutveckla vår logistikfunktion med ständiga förbättringar med mål om långsiktighet och enighet i vår logistikprocess.

Tjänsten är en nyckelroll i företaget med stora möjligheter att tillsammans med medarbetare och produktionsledning skapa effektiva flöden. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Huvudsakliga uppgifter
  • Utforma övergripande strategier för logistikfunktionen.
  • Utveckla interna och externa värdeflöden.
  • Inspirera, motivera och utbilda medarbetare.
  • Följa upp, analysera och rapportera mål och nyckeltal.
  • Säkerställa gemensamma rutiner och arbetssätt inom våra produktionsanläggningar.
  • Ansvar för utveckling och förvaltning av vårt affärssystem, Jeeves.
  • Affärsområdets huvudkontakt i IS/IT-frågor.
Kvalifikationer

Vi räknar med att du har kompetens motsvarande lämplig högskoleutbildning och tre till fem års erfarenhet från ledande logistikbefattning i tillverkningsindustrin.

God kompetens inom moderna affärssystem, Lean-principer och systematiskt förbättringsarbete är förstås viktigt, liksom att du hanterar engelska och svenska i tal och skrift.

Personlighet

Du är affärsorienterad och gillar att utveckla relationer och processer. Du är en drivande, målfokuserad och utåtriktad ledare med hög förmåga att skapa goda interna och externa relationer.

Du ser förändringar som en naturlig del i jobbet och trivs i en i en miljö präglad av högt tempo, snabba beslut och fokus på resultat

Proton Finishing är ett företag som erbjuder prestigelös anda och entreprenöriell atmosfär. Vi värdesätter korta beslutsvägar och tror på att arbeta tillsammans för att uppnå goda resultat. Våra värdeord är: Engagerad- Modig - Tydlig - Nyfiken

Arbetstider: Dagtid

Placeringsort: Värnamo, resor ingår i tjänsten.

Anställningsform: Heltid, tillsvidare.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Tjänsten söker du senast 9 oktober direkt på www.codeq.se under rubricerad tjänst, löpande urval tillämpas. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Information: Sören Holmlind, 0515 - 128 00.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Proton Finishing är en av Europas ledande leverantörer av ytbehandling inom branscher med leveranser mot fordon, bygg och övrig verkstadsindustri. Vi finns på sex olika orter i Sverige och Danmark. Vi arbetar idag inom ett flertal olika processer inom såväl korrosionsskyddande som dekorativa ytbehandlingar med högsta kvalitet och ligger långt framme när det gäller miljövänliga lösningar. Totalt omsätter vi 240 MSEK och har 170 medarbetare.
Proton Finishing är en del av Proton Group, en privatägd industrikoncern med företag i fem affärsområden. Läs mer om oss på protonfinishing.se
+ Läs mer om företaget