Rubino Rekrytering AB · Publicerad 1 juli 2020

Meka Pro Oy, är ett Finskt familjeföretag som tillverkar och marknadsför högklassiga kabel förläggnings system. Vår produktportfölj består av kabelstegar, kabelrännor, trådstegar, armaturskenor samt installationskanaler, uttagsstavar och unipro-kontaktsken system av aluminium, detta gör Meka Pro Oy till en av Nordens ledande tillverkare av kabelförläggningar som är vår kärnverksamhet. Meka Pro Oy:s produktionsanläggning och huvudkontor finns i Uleåborg, produkterna är representerade i Finland, Sverige, Baltiska länderna och Ryssland. MEKA-produkter är även kända för att klara av krävande miljöer inom industrin och kraftverk. Meka Pro om omsätter ca 36 MEURO och vi är 119 anställda i vår organisation. Läs mer på www.meka.eu/sv/

Meka Pro växer och vi söker därför till vår verksamhet en driven och engagerad

Innesäljare placering Värnamo

Rollen innebär att vara stöd till vår säljorganisation samt för våra kunder som i första hand är elinstallatörer. Du kommer att få arbeta med ett heltäckande sortiment inom området och ha stor möjlighet att själv få möjlighet att utforma rollen. I arbetsuppgifterna ligger att bl a att hantera, administrera och följa upp ordrar, leveranser och offerter. Du kommer dessutom få viss kundansvar och utveckla relationerna med dessa, följa upp och rapportera aktiviteterna i vårt Crmsystem. Du rapporterar till vår försäljningschef.

Din profil, detta kommer att vara en resa i att vara med att etablera Meka Pro som en självklar leverantör inom området, det gör att det kommer att vara tufft emellanåt och vi ser att du har en envishet, ett driv och energi som är tillräcklig för att klara denna utmaning. Vi ser att du företrädesvis har en bakgrund inom branschen, har du dessutom ett utbrett nätverk bland våra potentiella kunder så är det givetvis meriterande. Du måste tycka om att ha kundkontakt och gilla att ge dina kunder en god service. Du har gärna en gymnasiebakgrund med el eller el-tele teknisk inriktning och du är van och gillar att arbeta med telefonen.

Dessa egenskaper och erfarenheter är viktiga men viktigast är att du utmanas av en tuff utmaning, vi är dessutom övertygade om att du har en god arbetsstruktur där din förmåga att planera och följa upp samt hela tiden ha nästa steg i tankarna. Du har körkort då du även kan komma att behöva besöka vissa kunder från tid till annan. Du är van IT användare behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift, kan du dessutom finska så är det meriterande.

Vi erbjuder ett spännande arbete där din insats kommer att ha stor påverkan på företagets utveckling. Du kommer att ingå i ett affärsorienterat och drivet säljteam där du får stöd och råd, samt initialt få en gedigen inskolning på våra produkter fördelar och möjligheter med introduktion på vårt huvudkontor i Finland. Du får fast lön samt ev. möjlighet till bonus. OBS, vi ser mer än gärna kvinnliga sökande.Är du redo att anta denna utmaning och att du har de egenskaper vi efterfrågar så vill vi att du genast ansöker via www.rubino.se med ett CV och personligt brev. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 0733-763930

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rubino Rekrytering erbjuder både företag och organisationer ett lösningsorienterat arbetssätt med partnerskap i fokus sedan 2003. Det viktiga utgångspunkten i vårt partnerskap är att vi har ett gemensamt mål och att rekrytera medarbetare som gör skillnad på sista raden. Oavsett om det är Säljare, Key Account Managers, Säljchefer eller nyckelpersoner i administrativa roller. Vi rekryterar i första hand Stockholm men även i andra delar av Sverige.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 aug 2020
Ort
Värnamo
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Innesäljare
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga