TDI Tool Design Innovation AB · Publicerad 25 mars 2020

Nu finns möjlighet för dig som är intresserad av att jobba som verktygskonstruktör och bli en i teamet på TDI.

På TDI får du vara med och konstruera tekniskt komplicerade verktyg för plåtbearbetning hos intressanta kunder med höga krav på tekniskt utförande.Du erbjuds en roll i ett intressant företag som har en positiv utveckling framför sig.

Som verktygskonstruktör arbetar du självständig mot kund med att upprätta ritnings- och konstruktionsunderlag som möter de krav som verksamheten har fastslagit. Kunden är i fokus och du bistår kunden inom tekniska frågeställningar gällande konstruktion, ritningsunderlag och beräkningar.

Ditt erbjudande
I en platt organisation erbjuds du ett stort ansvar och möjligheten att arbeta fritt och självständigt som verktygskonstruktör. Du blir en del i ett innovativt team som ständigt utmanar befintliga lösningar.

Din profil
För att lyckas i tjänsten ser vi gärna att du har du några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, verktygsteknik, 3-D CAD och material är viktiga kompetenser. Har du erfarenhet av verktygsbunden plåttillverkning så är det mycket värdefullt.

Som person är du duktig på problemlösning, lätt för att ta egna initiativ liksom fokus på att uppnå goda resultat. Då rollen innebär mycket kundkontakter så är det viktig att du har en god kommunikativ förmåga. Har du lämplig högskoleutbildning så är det meriterande.

Välkommen med din ansökan eller att kontakta oss för att få mer information!

Arbetstider: Dagtid

Placeringsort: Värnamo

Anställningsform: Heltid, tillsvidare.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Tjänsten söker du senast 12 april på www.codeq.se under rubricerad tjänst.

Information: Sören Holmlind, 0515 - 128 00
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TDI-AB har funnits sedan 2008 och varit verksamma som konsultföretag inom konstruktion och simulering av press-verktyg. Vi erbjuder även produktutveckling av plåtdetaljer för en rad olika användningsområden.

Vi är specialiserade för våra kunder inom deras respektive områden: bl.a. Thule, Shilo, Gnotec, Ikea och Lindab. Med hjälp av våra kunder tar vi fram världsledande tekniska lösningar för plåt produkter samt pressverktyg.

Vår personal kan erbjuda våra tjänster med hjälp av avancerade CAD samt Simulering-program.Vi är 4 anställda och omsätter årligen ca 3.8 MSEK, vi ingår i SID-Group sedan 2008.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 apr 2020
Ort
Värnamo
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör

Inga fler liknande jobb tillgängliga