Techno Skruv AB · Publicerad 27 sept

Techno Skruv söker en kreativ och målfokuserad

Säljare

Vi tror att du är en kreativ person som är van vid att arbeta självständigt mot uppsatta mål. Ditt huvuduppdrag är att etablera bra och långsiktiga relationer med både nya och befintliga kunder. Vi kan erbjuda dig en stimulerande säljtjänst med stort frihet under ansvar i ett familjärt bolag med en trevlig arbetsmiljö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Nykundsbearbetning
  • Kontinuerlig kontakt med våra befintliga kunder och leverantörer
  • Offertarbete
  • Kundansvarig

Kvalifikationer


Du har med fördel erfarenhet av nykundsförsäljning, kundutveckling och att arbeta mot svensk industri. För att lyckas i rollen har du ett stort tekniskt intresse och meriterande är en god förståelse för ritningsläsning.
Du hanterar engelska och svenska obehindrat liksom affärssystem och officepaketet. Du är vidare en god administratör med förmågan att komma till avslut.

Personliga egenskaper

Dina personliga egenskaper är viktiga för att på ett förtroendefullt och professionellt sätt etablera långsiktiga och stärkande relationer. För att lyckas hos oss skall du ha stark drivkraft, hög självdisciplin och en stark vilja. Att vara uthållig och beredd att ta ett stort ansvar är en självklarhet för dig.

Erfarenhet av liknande försäljning är meriterande, men dina personliga egenskaper är viktigare.

Övrigt

Placeringsort: Värnamo

Anställningsform: Heltid, tillsvidare.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Resor: Ca 1-2 dagsresor/vecka

Ansökan: Tjänsten söker du senast 2016.09.25 via www.codeq.se under rubricerad tjänst. Urval sker löpande.

Information: Rekryteringen görs i samarbete med Codeq som kan ge ytterligare information om Techno Skruv och aktuell tjänst. Information lämnas av Liv Hultén 0370 - 51 59 96.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
"Termikjägarna"

Med förankring i den småländska myllan och med stor entreprenörskraft
grundades Codeq 2005. Vi har vuxit i takt med att antalet kunder ökat och det finns nu termikjägare på flera platser med tyngdpunkt på Jönköpings län.

De anställda är vår största tillgång och de har stor erfarenhet inom sina arbetsområden. Vår breda erfarenhet förenad med entusiasm ger oss bra förutsättningar för framtida utmaningar och utveckling.

På Codeq har vi termik som ledstjärna

Vi vet att de människor och organisationer som hittar uppåtvindarna utför de bästa prestationerna och når de bästa resultaten.

Lokal förankring

För flera av våra tjänster är det en stor fördel med lokal förankring.
Vårt huvudkontor finns i Värnamo och vi har filialer i Jönköping, Vaggeryd, Sävsjö och Tidaholm. Vi är sex verksamma personer i företaget och omsatte föregående verksamhetsår ca 11 miljoner kr.
+ Läs mer om företaget