Techno Skruv AB · Publicerad 14 okt

Techno Skruv söker en kreativ och målfokuserad

Säljare

Vi tror att du är en kreativ person som är van vid att arbeta självständigt mot uppsatta mål. Ditt huvuduppdrag är att etablera bra och långsiktiga relationer med både nya och befintliga kunder. Vi kan erbjuda dig en stimulerande säljtjänst med stort frihet under ansvar i ett familjärt bolag med en trevlig arbetsmiljö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Nykundsbearbetning
  • Kontinuerlig kontakt med våra befintliga kunder och leverantörer
  • Offertarbete
  • Kundansvarig

Kvalifikationer


Du har med fördel erfarenhet av nykundsförsäljning, kundutveckling och att arbeta mot svensk industri. För att lyckas i rollen har du ett stort tekniskt intresse och meriterande är en god förståelse för ritningsläsning.
Du hanterar engelska och svenska obehindrat liksom affärssystem och officepaketet. Du är vidare en god administratör med förmågan att komma till avslut.

Personliga egenskaper

Dina personliga egenskaper är viktiga för att på ett förtroendefullt och professionellt sätt etablera långsiktiga och stärkande relationer. För att lyckas hos oss skall du ha stark drivkraft, hög självdisciplin och en stark vilja. Att vara uthållig och beredd att ta ett stort ansvar är en självklarhet för dig.

Erfarenhet av liknande försäljning är meriterande, men dina personliga egenskaper är viktigare.

Övrigt

Placeringsort: Värnamo

Anställningsform: Heltid, tillsvidare.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Resor: Ca 1-2 dagsresor/vecka

Ansökan: Ansökningstiden har passerat men tjänsten är ej ännu tillsatt. Är du intresserad av att komma med i processen kontakta Liv Hultén omgående.

Information: Rekryteringen görs i samarbete med Codeq som kan ge ytterligare information om Techno Skruv och aktuell tjänst. Information lämnas av Liv Hultén 0370 - 51 59 96.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Techno Skruv AB grundades 1993 och är grossist och helhetsleverantör av standard- och specialdetaljer till den svenska industrin. I Värnamo lagerför vi både standardartiklar och specialartiklar framtagna för våra kunders räkning. Vår specialitet är kundanpassade fästelement av hög kvalitet och precision. Vi är 19 anställda och omsätter ca 100 miljoner kronor.

Techno Skruv AB är ett helägt dotterbolag till Indutrade AB, som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. Koncernen har ca 5 000 anställda och omsätter ca 12 miljarder kronor.
+ Läs mer om företaget