AG Trailer · Publicerad Igår 00:00

Det går bra för oss på AG Trailer AB, vilket gör att vi vill satsa ytterligare och förstärka upp vår säljfunktion med en teknikintresserad säljare till Stockholm och Mälardalen.

Tjänstebeskrivning
I din roll som Säljare kommer du självständigt att arbeta med att bygga upp en egen kundstock samt att sedan underhålla, vårda och utveckla befintliga kunder. Kundbearbetningen görs genom utskick, telefonsamtal samt genom direkta möten med kund. Självklart finns det kundregister på befintliga och potentiella kunder att utgå från. I rollen ingår även att kontinuerligt arbeta med prisförhandlingar. AG Trailers kunder består av åkerier och transportföretag och du kommer även arbeta med att hitta specialanpassade lösningar när detta efterfrågas.

Vi kommer att bereda dig den bästa av möjligheter att lyckas i din roll. Du kommer initialt att få gå bredvid personer med gedigen erfarenhet från branschen och bolaget och på så vis lära dig arbetet från grunden. Du representerar ett produkt- och tjänsteutbud som bevisligen behövs och uppskattas av våra kunder. Du rapporterar direkt till AG Trailers VD.

Lämplig bakgrund
För att lyckas i tjänsten har du minst ett par års erfarenhet av framgångsrikt och självständigt försäljningsarbete, har du dessutom vana från branschen är detta meriterande Du är van vid att arbeta med hela försäljningscykeln, från prospektering, telefonsamtal och genomförande av säljmöten till att skriva avtal för att sedan arbeta med uppföljning och merförsäljning. Eftergymnasial utbildning är meriterande men inget krav. Vi tror istället att ditt driv, genuina teknikintresse och/eller erfarenhet från åkeri- och transportnäringen är det som gör att just du kommer att lyckas och trivas hos oss.

Dina kunskaper i svenska och engelska gör att du obehindrat kan kommunicera med kunder och leverantörer, såväl i tal som i skrift. För att bli aktuell för tjänsten behöver du B-körkort och du kommer att erbjudas tjänstebil.

Viktig information
Ovanstående är en rekrytering med anställning hos SW:s kund. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tomas Bogren, 031-333 54 84.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Rekryteringen hanteras av
SW