Academic Work · Publicerad 5 maj 2021

Brinner du för Brand- och/eller Riskfrågor och önskar att bredda dig i din roll, arbeta med mer spännande infrastrukturprojekt av varierande storlek, eller bara få mer möjlighet till större omväxling än vad du erbjuds idag?

Information om uppdraget

Sweco Brand- och Riskteknik finns på 11 kontor placerade runt om i hela landet från Luleå i norr till Malmö i söder. Hos oss får du en unik möjlighet att verkligen få vara med och påverka din situation och vad du vill arbeta och verkligen göra skillnad både för våra kunder och för vår framtida verksamhet. Variationen hos oss är stor och vi arbetar med allt från stora infrastruktur- och sjukhusprojekt som kan pågå i flera år till mindre och kortare projekt. Vårt tjänsteutbud är brett och omfattar allt från rådgivning och projektering till kontroll och besiktning inom VVS, el, tele, brand och systemintegration. Med vår bredd inom kompetensområdet Brand- och Risk kan Sweco erbjuda dig skräddarsydd kompetensutveckling och aktiva satsningar för att se till att du får arbeta inom just det område som du intresserar dig för.

Vill du arbeta tillsammans med kunniga och erfarna kollegor inom bland annat brandteknik, konstruktion, installation, arkitektur, industri, infrastruktur, miljö och säkerhet och dessutom komma till ett företag som blivit utsett till en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser? Då ska du definitivt skicka in din ansökan.

Arbetsuppgifter

Vi söker just nu efter en erfaren Uppdragsledare inom Brand och Risk med placering på vårt kontor i Västerås eller Karlstad. På Sweco finns ca 60 konsulter inom området fördelade runt om i landet och gruppen inom denna region består av fem konsulter med olika senioritet.

I rollen som Uppdragsledare får du möjlighet att forma ett säkert samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du kommer att få arbeta med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar och som samtidigt har roligt tillsammans. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Exempel på stora och viktiga projekt som är pågående just nu är infrastrukturprojektet Ostlänken samt sjukhusprojektet på Vrinnevisjukhuset i Norrköping. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning. Rollen som Uppdragsledare inom Brand och Risk hos Sweco erbjuder stor frihet och påverkan av arbetsuppgifter och val av projekt. Är du nyfiken och engagerad så finns alla möjligheter att sätta din egen plan för utveckling och arbetsroll framåt.

Vi söker dig som
  • Har minst 3-5 års erfarenhet som teknikkonsult inom brand- eller riskteknik där du varit uppdragsledare eller ansvarig i flera projekt
  • Har utbildning som Brandingenjör eller Civilingenjör inom riskhantering, eller motsvarande inom brand och risk
  • Är obehindrad i det svenska språket, både tal och skrift
Vi är speciellt intresserade av dig som kan tänka dig att agera mentor och lära upp yngre kollegor i arbetet. Vi ser gärna att du är med och utvecklar vår affär genom deltagande i vår nationella expertgrupp.

Som person är du självgående och initiativtagande. Du älskar problemlösning, drivs av att ha mycket ansvar och att finna flexibla lösningar utefter varje specifik situation. Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta i grupp. Du brinner för brand och riskteknik och tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet tillsammans med dina kollegor!

Övrig information
  • Start: Omgående, med hänsyn till din uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Västerås eller Karlstad
  • Rekryteringsprocessen hanteras av AW Executive Search och Swecos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av ansvarig konsult Emelie Karlsson.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 17 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 20.6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. Sweco är dessutom en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos Sweco får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Läs mer om oss på vår hemsida
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga