Azets Insight AB · Publicerad 28 apr 2021

Vill du arbeta digitalt och kvalitativt med redovisning och rådgivning? Gillar du att arbeta i en miljö som präglas av nära relationer till dina kunder och kollegor. Kliar det i fingrarna när du ser en ineffektiv process? Nu söker vi på Azets vår nya kollega till kontoret i Västerås!

I denna roll kommer du att helt ansvara och kvalitetssäkra för kundernas reskontra, bokföring på bolagsnivå samt tillhörande avstämningar och rapportering. Du kommer även säkerställa kundernas avtalsregister samt kunna bistå seniora konsulter med löpande redovisningar och avstämningar. Rollen innefattar även hyresadministration, avisering och hantering av hyresobjekt och hyrestagare.

Du är en del av vårt team på 5 stycken redovisningskonsulter där vi stöttar varandra i leveransen till kunden. Tillsammans med det närmsta teamet tillhör du vår avdelning med ansvar för våra mindre kunder med cirka 20 anställda, så hos oss är kunskapsutbytet stort!

För att lyckas i rollen ser vi att du:
  • självständigt upprättar månadsbokslut
  • har goda kunskaper inom Excel
  • har erfarenhet av att arbetat mot satta deadlines
  • kommunicerar obehindrat på svenska och engelska
  • har god erfarenhet av kund- och leverantörsreskontraarbete
Vi har stora ambitioner och vi har alltid målet i sikte. För att du ska trivas hos oss är det därför självklart för dig att ta egna initiativ och arbeta proaktivt för att förbättra och effektivisera såväl kundens som våra egna processer. Det är viktigt att du brinner för den rådgivande rollen inom redovisning och har lätt för att lära dig ny teknik. Som person är du trygg i att utveckla arbetssätt eller processer där du även har den analytiska förmågan för att proaktivt kunna hitta förbättringsområde för att utveckla kundrelationer och processer.

Låter det intressant?

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Cecilia Jerresand på HR cecilia.jerresand@azets.com. Vid frågor till vår fackklubb är du välkommen att kontakta de via följande mejladress unionenklubben.azets@gmail.com

Vi går igenom urvalet och intervjuar löpande till denna tjänst. Tillträde är enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan redan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Azets är en internationell koncern som tillhandahåller tjänster och rådgivning inom ekonomi, lön och HR.
Våra 6.500 medarbetare erbjuder en kombination av både digital och personlig service till över 120.000 kunder i Norden och Storbritannien. Vi hjälper våra kunder att få tid att fokusera på det de gör bäst. Läs mer på www.azets.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 maj 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga