Brightby · Publicerad 11 jan

Vill du bli en del av ett framgångsrikt team som värnar om gemenskap och samtidigt få möjligheten att arbeta med drivna och professionella ekonomer? Vill du ha roligt på jobbet och driva tillväxten framåt tillsammans med dina kollegor? Då är Brightby den självklara arbetsplatsen för dig!

Meritmindkoncernen växer och inom kort kommer Brightby etablera sin verksamhet i Västerås. Brightby är ett specialiserat konsult- och rekryteringsföretag med ambitionen att vara ekonomiavdelningens givna partner vid rekrytering eller inhyrning av ekonomer. Brightby tillhandahåller tjänster såsom ekonomiassistenter, backofficemedarbetare, löneassistenter, administratörer inom lön och redovisningsekonomer. Vi är en ledande leverantör inom vår nisch med kontor i Stockholm och Malmö. Tillsammans med vårt systerföretag Meritmind bildar vi Meritmind Group, en ledande koncern inom ekonomiområdet.

Arbetsbeskrivning

I och med att Brightby är ett nytt varumärke i regionen kommer du att vara ansvarig för att bygga upp verksamheten. Kontakt- och relationsbyggande aktiviteter kommer att prägla ditt arbete initialt. Som konsultchef ansvarar du för rekrytering av konsulter, tillsättning av konsultuppdrag samt säkerställer matchningen mellan våra kandidaters kompetenser mot våra kunders behov. I . Dina arbetsuppgifter kommer variera och Brightby Västerås/Linköping etableras i och med att du kommer på plats. Det handlar med andra om att starta affärsområdet i Västerås/Linköping.

Du är en del i Meritmindregionens kontor och har tillgång till hela vårt stöd och vår kompetens. Uppstarten gör du i nära samarbete med dina kollegor på Meritmind och Brightby.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning eller liknande (gärna inom HR eller ekonomi) och som har några års arbetslivserfarenhet av en liknande roll från konsult- och/eller rekryteringsbranschen. Vi ser även gärna att du har tidigare erfarenhet inom ekonomiområdet.

För att lyckas och trivas i tjänsten är det viktigt att du uppskattar en snabbrörlig och affärsinriktad företagskultur. Som person är du duktig på att skapa relationer, självfallet gillar du att ha många olika kontakter externt och internt. Du trivs med att arbeta i en omväxlande miljö där du skapar goda relationer med konsulter, kandidater och kunder. Du är van att arbeta självständigt och tar egna initiativ. Som person är du flexibel då dina arbetsuppgifter kommer variera och vad som är mest prioriterat kan skifta från dag till dag. Sist men inte minst är du prestigelös och bidrar till en positiv stämning i gruppen.

Låter detta som en rolig och intressant tjänst för dig?

Inlägget TJÄNSTEN ÄR TILLSATT Konsultchef till Brightby i Västerås dök först upp på Brightby AB.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga