Halfen · Publicerad 1 juli 2020

ROLLEN
Vi söker nu en driven och kundorienterad Försäljningsingenjör till HALFEN gärna med placering i Västerås, Gävle, Uppsala eller motsvarande. HALFENS kunder återfinns främst inom bygg, prefab, mark och anläggning samt infrastruktur både inom den privata som offentliga sektorn. Försäljningen sker främst direkt mot ovan kundsegment, men du kommer även att sälja via återförsäljare. Viktiga uppgifter i rollen är att lyssna in kundernas behov, stödja, hitta lösningar och utveckla både återförsäljare och direkta kunder. Distriktet som du ansvarar för sträcker sig från Västerås-Uppsala- Gävle och uppåt och beroende på vart du bor utgår du från hemmakontor och rapporterar till försäljningschef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Fungera som tekniskt stöd och specialist åt våra kunder
 • Driva och utveckla affärsområden med fokus på kund, tillväxt och lönsamhet
 • Ansvara för hela försäljningsprocessen från första kontakt till färdig leverans och uppföljning
 • Vara en viktig intern resurs för utveckling av bolagets marknadsposition på den svenska marknaden
Kvalifikationer
Som person uppfattas du som jordnära med en stark personlig utstrålning. Du har lätt för att ta till dig ny kunskap och har ett genuint intresse för att utveckla relationer. Som person är du självgående och välstrukturerad och en tävlingsmänniska - du brinner för att utveckla relationen och affären.

För att passa i rollen som Försäljningsingenjör så ser vi gärna att:
 • Du har tidigare jobbat med försäljning mot bygg- eller anläggningsbranschen.
 • Har du tidigare jobbat med liknande produkter/lösningar som vi säljer så är detta mycket meriterande.
 • Alternativt har du arbetat inom bygg/anläggningsbranschen som t.ex. projektingenjör, projektledare. arbetsledare, platschef eller inköpare.
 • Du har mycket energi, ett stort engagemang och sinne för service och affärer.
 • Du är duktig gällande olika IT-stöd och ser dessa som stor hjälp.
 • Du har koll på siffror och är tekniskt intresserad
 • Du är målmedveten, resultatinriktad och har en god planeringsförmåga.
 • Du är duktig på att kommunicera och bygga nätverk både internt hos dina kollegor och bland kunder och samarbetspartners.
Vi erbjuder
HALFEN är marknadsledande inom sitt segment och vi erbjuder en varierande roll i en flexibel organisation med korta beslutsvägar och möjlighet att utveckla både din egna roll och bolagets affärsområden. Som nyanställd hos HALFEN får du en grundlig introduktion med båda teoretiska och praktiska moment på kontoret och ute på fältet. HALFEN ingår i CRH gruppen som är världens största koncern inom byggmaterial och för rätt person finns det goda möjligheter för utveckling både i sin roll på den nordiska bolaget och utomlands inom koncernen.

Ansökan
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg 0761-709851, johan.sjoberg@yourtalent.se Vi ser över sökanden löpande så vänta ej med din ansökan.

Välkommen till Halfen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
HALFEN är ett av de ledande internationella företagen inom fixeringsteknik för byggindustrin och ingår i CRH gruppen. Vi erbjuder våra kunder över 20 000 produkter och tillhandahåller tekniska lösningar för applikationer inom bygg- och industriprojekt. Arkitekter och ingenjörer utnyttjar våra produkter och vår tekniska programvara i sina projekt. Byggföretag, elementfabriker och distributörer/återförsäljare använder vårt breda produktsortiment i husbyggnation och alla typer av anläggningsprojekt. Våra varumärken HALFEN, PLAKA och ANCON är alla internationellt erkända. I Sverige är vi 17 anställda och har en omsättning på 156 miljoner SEK. Läs gärna mer på www.halfen.com/se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 juli 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Byggingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga