Meritmind AB · Publicerad 18 okt 2021

Har du en bakgrund som controller eller redovisningsekonom och är redo för nästa steg i karriären?

Just nu är det många kunder som behöver hjälp och vi söker därför fler konsultkollegor. Som konsult blir varje nytt uppdrag en lärdom. Olika uppdrag, arbetsuppgifter och kunder ger dig en snabb kompetensutveckling. Du blir samtidigt mästare på att manövrera det mesta som korsar din väg och att du gång på gång med din kompetens och personlighet får göra skillnad på en ekonomiavdelning är också något som ligger i konsultrollen.

Arbetsuppgifter varierar beroende på uppdrag hos kund, men kan innehålla:
 • Löpande redovisning
 • Budget- och prognosarbete
 • Månads-, kvartals- och årsbokslut
 • Koncernrapportering
 • Kostnadsuppföljning
 • Uppföljning och analys av utfall och nyckeltal
 • Lagervärdering
 • Årsredovisningar och bolagsdeklarationer
Kvalifikationer och erfarenhet

Du är civilekonom eller motsvarande och har flerårig erfarenhet från rollen som redovisningsekonom, controller eller liknande roll. Du uttrycker dig väl i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Det är meriterande om du är van användare av större ekonomi-/affärssystem som t ex SAP, M3 eller Cognos och om du har mycket goda kunskaper i Excel.

Personliga egenskaper

För att bli framgångsrik i rollen som konsult hos Meritmind behöver du vara en nyfiken person med stort driv. Du stimuleras av att möta nya människor och miljöer och du sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter. Du har en prestigelös inställning, positivt mindset och är ansvarstagande. Det är viktigt för dig att skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt.

Vad kan vi erbjuda dig?
 • En trygg anställning med marknadsmässig månadslön
 • Livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag
 • Seminarier, nätverksträffar och sociala aktiviteter
 • Utmanande uppdrag i olika verksamheter, organisationer och branscher
Placeringsort
: Västerås med omnejd

Om Meritmind:

Meritmind är företaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Västerås, Linköping och Jönköping. Vi har ett starkt varumärke och är ledande inom vår nisch där vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt förändringsledning. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Läs mer om vår verksamhet på www.meritmind.se

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer), "Snabbväxare" på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till "Årets företagerska" under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till "Alla tiders entreprenör" av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

För mer information om tjänsten kontakta mig, Johanna Pettersson på johanna.petterssson@meritmind.se, 070-9100766.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga