Poolia · Publicerad 9 okt 2019

Nu finns möjligheten för dig som vill utmanas i en global miljö att axla rollen som Testingenjör hos vår välkända kund i Västerås! Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt för att pågå till början till slutet av mars 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Testingenjör hos vår kund kommer du att arbeta i ett större projekt relaterat till tåg och järnväg. Du kommer att utföra test- och verifieringsaktiviteter för tilldelningar av system med olika grad av testningskomplexitet. Arbetet kan komma att innebära kvällsarbete.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:
  • Ge råd om tågsystemteknik för fordonet som helhet och för nyckelfordonsystem
  • Testning enligt schema
  • Testning av produkter och system i enlighet med kontraktspecifikationer, kvalitetsstandarder och säkerhetskrav
  • Förbereda projekttestdokumentation
  • Ge teknisk support under installation av testobjekt
  • Optimering av underhåll
Vem är du?

För att kvalificera dig till rollen har du:
  • Erfarenhet av mekanisk eller elektrisk felsökning
  • Erfarenhet av mekaniska eller elektriska reparationer
  • Tidigare arbetat med järnväg
  • Tidigare arbetat med felsökning och bevisinsamling
Utöver detta tror vi att du är en noggrann och självgående person med flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har lätt för att samarbeta och delar gärna med dig av din kunskap och erfarenheter till andra kollegor. Vidare talar du flytande engelska.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
23 okt 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga