Poolia · Publicerad 8 okt 2019

Har du tidigare erfarenhet av redovisning och är redo för nya utmaningar? Vi söker nu dig som vill axla rollen som Accounting Center Analyst för ett kommande konsultuppdrag hos vår globala kund i Västerås! Uppdraget förväntas starta i slutet av oktober för att pågå till början av januari. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som Accounting Center Analyst kommer du att arbeta analytiskt med att behandla redovisningstransaktioner för leverantörsskulder och kundfordringar. Du kommer även att bidra till att utveckla och finna nya lösningar i komplexa projekt.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat innebära:
  • Redovisning
  • Fakturering
  • Tvisthantering
  • Säkerställa att interna riktlinjer och rutiner följs
Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och en god analytisk förmåga. För att lyckas i rollen behöver du ha grundläggande kunskaper inom redovisning. Vi tror även att du är ansvarsfull och självgående i ditt arbetssätt. Utöver detta är du noggrann och har en god samarbetsförmåga där du delar med dig av din erfarenhet och kunskap till andra kollegor.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
22 okt 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga