Poolia · Publicerad 10 jan

Vi söker just nu en Health, Safety and Environment Specialist (HSE-Specialist) till en av våra globala kunder i Västerås. Uppdraget förväntas starta under februari för att pågå till och med slutet av september. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som HSE-Specialist ingår att arbeta med det systematiska arbetsmiljöarbetet och med att utveckla hälsa- och säkerhetskulturen. Arbetsmiljön omfattar både arbete på kontor, verkstad och site. Konkreta arbetsuppgifter kan bland annat vara att:
  • Genomföra riskbedömningar, utreda tillbud och olyckor,
  • Följa upp och rapportera KPI-er och aktiviteter,
  • Arbeta med efterlevnad av arbetsmiljölagar, policyer och instruktioner,
  • Genomföra olika globala initiativ
  • Stödja verksamheten gällande olika system, såsom system för arbetsmiljörapportering.
Del av tiden ska du som HSE-Specialist även leda eller stötta olika förbättringsprojekt. Det kan vara projekt som syftar till att förbättra kvaliteten i våra administrativa processer, i produktion eller på site. Det kan också handla om att genomföra aktiviteter för att förbättra leveransprecisionen eller minska ledtiden.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som HSE-Specialist är det en fördel att Du har några års erfarenhet av arbetsmiljöarbete och förbättringsarbete samt en relevant avslutad högskoleexamen. Som person är du kreativ, har god initiativförmåga, tycker om att arbeta med olika människor samt kan driva olika uppgifter och aktiviteter på egen hand.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
27 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör