Quant Service Sweden AB · Publicerad 7 sept

Kommunikativ och självständig HR BP till växande Quant i Västerås / Örebro

Trivs du i en roll som HR Business Partner med varierande arbetsuppgifter som ger ett antal resdagar varje månad? Då kan du vara den inom HR vi söker till Quant Service Sweden AB för en rekrytering.

Välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får en viktig roll i företaget där du blir delaktig i att driva de operativa HR-frågorna framåt. I rollen ingår också att utveckla processer och arbetsmetoder.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Rådgivande stöd i ledarskaps- och personalfrågor samt i rekryteringar.
  • Samordna och tydliggöra behov av rekrytering kopplat till affärsplaner, marknad och kompetensutvecklingsbehov.
  • Driva och genomföra förändringar som främjar medarbetarnas arbetsvillkor.
  • Tillsammans med arbetsmiljöombud och din chef driva systematiskt arbetsmiljöarbete.
  • Lönekartläggning samt att stötta chefer i löneprocessen.
  • Hantera rehabiliteringsärenden.
  • Personaladministration.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Din stationeringsort blir Örebro eller Västerås men tjänsten innebär ett antal resdagar per månad till företagets verksamhet på olika orter.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är personalvetare eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du tidigare arbetat både med tjänstemanna- och kollektivsidan. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi söker dig som är kommunikativ, prestigelös och flexibel. Du inger förtroende och har lätt för att bygga och underhålla relationer och nätverk. Vidare så är du kundorienterad och strukturerad i ditt arbetssätt.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga