Quintus · Publicerad 19 dec

Bakom en diskret fasad på Finnslätten i Västerås döljer sig en spännande verksamhet baserad på världsledande spjutspetsteknik, stolt ingenjörskunnande och välkända kunder i intressanta branscher. Quintus Technologies är ett globalt high-techföretag med huvudkontor i Västerås och dotterbolag i USA och Kina. Av företagets totalt ca 220 medarbetare finns 165 på din nästa arbetsplats på Quintusvägen.

Meritmind fått förtroendet att rekrytera en ny Redovisningsekonom till Quintus Technologies.

Som redovisningsekonom tillhör du en 6 personer stor finansavdelning som präglas av flexibilitet och ömsesidig backup. Du ansvarar i första hand för kundreskontra, bank och cash management och har dessutom en tydlig vilja att utvecklas vidare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Ansvarig för Cash Management inkl. valutahantering och terminsaffärer
  • Ansvarig för likviditetsprognoser inkl. analys
  • Ansvarig för kundreskontran, huvudsakligen projektfakturor, ibland mot remburser
  • Delaktig i bokslut. Avstämning och uppföljning av berörda konton. Omvärdering av valutapåverkade konton.
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi önskar komma i kontakt med dig som har relevant högskoleexamen. Du har gärna några års erfarenhet från en ekonomiavdelning, helst i internationell verksamhet eller projektverksamhet. Du har gärna kännedom om svenska redovisningsprinciper och vana att arbeta i ett modernt ERP-system.

Du känner dig naturligtvis bekväm med att använda Excel som hjälpmedel i ditt arbete.

Eftersom Quintus agerar på en global marknad är det centralt att du behärskar engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

I din roll har du många interna kontaktytor utanför finansavdelningen. Du har lätt för att ta personliga kontakter och relatera dina dagliga uppgifter till affärsverksamheten och projekten. Du är en driven och nyfiken person i grunden, som trivs i en miljö med högt tempo. Du är självgående, och när det behövs samlar du själv in den information du behöver för att lösa uppgiften.

Du stimuleras av att arbeta i en internationell och professionell miljö där du kan bidra med noggrannhet och effektivitet. Du trivs också med att vidareutveckla dina arbetsuppgifter och de processer du verkar i.

Quintus befinner sig i stark tillväxt sedan flera år tillbaks och präglas av en entreprenörsanda som ger dig möjlighet att både utveckla och utvecklas.

Placeringsort

Västerås

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan!

Ekonomi, Ekonom, Redovisningsekonom, Redovisning, Konsult
+ Läs mer om jobbet
Om företaget


Quintus Technologies AB, med huvudkontor i Västerås, är representerat i 35 länder världen över. Företaget är specialiserat på utveckling, tillverkning, installation och support av högtrycksutrustning för plåtformning, kompaktering av avancerade metalliska material och tillverkning av systemkritiska komponenter. Quintus Technologies AB är världsledande inom högtrycksbearbetning och har levererat över 1800 system till kunder över hela världen inom branscher som flyg, bil, energi och medicinska implantat.


Det är en spännande tid hos Quintus Technologies. Vi må vara världsledande inom högtrycksteknologi, men vi tror att våra största prestationer och innovationer ligger framåt. Därför söker vi efter passionerade, analytiska, entreprenöriella topptalanger för att hjälpa oss att uppnå vårt mål att utveckla högtryckstekniken. Är du nästa?

För mer information besök http://quintustechnologies.com samt se vår teknik på Youtube (sök på Quintus Technologies).

I denna rekryteringsprocess samarbetar Quintus Technologies med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Håkan Holmberg på 073-394 55 52 eller hakan.holmberg@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 18 januari 2019. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
löpande
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom