Sioo · Publicerad 21 okt

Sioo Wood Protection är i ett spännande och expansivt skede med ett tydligt tillväxtfokus. För att kunna ta nästa steg i vår expansion söker vi nu en Fältsäljare för att bearbeta Stockholm och Mälardalen.

Tjänstebeskrivning
Arbetet är huvudsakligen fokuserat på att utveckla befintliga samt identifiera nya kunder - vilket kräver en stor närvaro ute på fältet. Du utgår från hemmet och ansvarar för hela försäljningsprocessen mot kunderna som främst är beslutsfattare inom färg- och byggvaruhandeln. I rollen igår även att utbilda återförsäljare samt att hjälpa dem effektivisera och kvalitetssäkra hanteringen av Sioo produkter.

Överväganden delen av tiden kommer du befinna dig inom en tvåtimmarsradie från Stockholmsområdet men du kommer även göra längre resor samt besöka kontoret i Göteborg och totalt beräknas antalet övernattningar ligga på mellan 20-30 nätter.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har nått bevisad framgång med uppsökande försäljning i en liknande befattning, gärna inom något av våra kundsegment. Vi erbjuder ett utmanande arbete där det finns stora möjligheter till egen utveckling och att styra sina arbetsuppgifter och sin vardag. Du får arbeta med högkvalitativa produkter som på många områden ligger i framkant, exempelvis inom miljöfrågor!

Vidare talar och skriver du obehindrat på svenska och engelska samt innehar B-körkort.

Viktig information
Ovanstående är en rekrytering med anställning hos SW:s kund. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tomas Bogren, 031-333 54 84.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Rekryteringen hanteras av
SW

Inga fler liknande jobb tillgängliga