Tyréns · Publicerad 12 feb

Är du en serviceinriktad administratör som trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter?

Då kan du vara den ekonomiassistent som vi söker för rekrytering till Tyréns i Västerås. Vi är en nyfiken och engagerad arbetsplats där innovation och hållbarhet visar vägen. Vi tror på våra medarbetare och satsar stort på forskning och utveckling. Nu kan du vara med och påverka morgondagen. För att framtiden spelar roll.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tyréns erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö i våra lokaler med ett attraktivt läge. Vi har en öppen och trevlig stämning med en blandad ålders- och könsfördelning. Vi är ett värderingsstyrt bolag med en företagskultur grundad i öppenhet, nyfikenhet och samspel.

Du får en roll med stort eget ansvar och många kontaktytor inom företaget.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som administratör har du ett nära samarbete med den operativa verksamheten, övriga administratörer inom regionen samt med dina kollegor på kontoret i Västerås.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Vara delaktig och ansvara för regionens månatliga faktureringsprocess.
  • Hantering av leverantörsfakturor
  • Hantering av tidrapporter och uppdragsprocesser.
  • Kvitto- och utläggshantering
  • Vara behjälplig på det lokala kontoret med kontorssysslor.
  • Löpande administration som t ex arkivering.
  • Vara delaktig i utveckling av de administrativa processerna och i förbättringsarbete.
Arbetet kan också innebära olika utrednings- och analysuppdrag som planeras ihop med regioncontroller. Din närmaste chef är placerad i Örebro och tjänsten innebär en del resor till andra kontor inom regionen.

Rollen innebär också

Delaktighet och stöttning i uppdrag som projektadministratör vilket planeras ihop med regioncontroller.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande bransch.

Som person är du serviceinriktad, prestigelös och tar ett stort eget ansvar. Du har lätt för att skapa kontakt och att samarbeta med andra. Vi ser också att du har en positiv attityd och systematiskt arbetssätt.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
14 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Ekonomiassistent