Verisure Sverige AB · Publicerad 29 sept 2020

Securitas Direct Professionals söker en driven säljare som kommer att arbeta med försäljning av larmsystem och kameralösningar till företagskunder.

Har du siktet inställt på en karriär inom teknisk försäljning är detta det perfekta jobbet! Företaget är ledande inom sin bransch och står för hög kvalité och har ett mycket starkt varumärke på marknaden.

Om oss

Du kommer att arbeta hos oss som lokal partnerfirma, PreGard AB som har många års erfarenhet av branschen. Vi vänder oss i huvudsak till företagskunder, men även privatpersoner som har höga krav på säkerhetsinstallationer. Grunden för våra larm, inbrottslarm och säkerhetssystem är högteknisk kvalitet med snabb och säker uppkoppling.

Arbetsuppgifter

Som säljare kommer du att arbeta med att etablera kontakt med nya företagskunder och sälja Securitas Directs larmlösningar. Arbetet är självständigt där du på egen hand kommer att planera dina dagar tillsammans med dina kollegor vilket gör att du har stort inflytande över din egen arbetssituation. Det finns mycket rörlighet i rollen och ditt upptagningsområde kommer att vara Västmanland med omnejd.

Du kommer att ingå i ett team med en stark säljkultur som har nära till skratt och trivs med varandra. Teamet har den lokala förankringen, erfarenhet och kompetensen vilket blir en värdefull stöttning i ditt arbete.

I rollen ingår eget resultatansvar med ansvar för kundaktiviteter och uppföljningar. Du kommer att ansvara för affärsrelationer med såväl blivande som befintliga kunder och arbeta med Securitas Directs produktportfölj. Som säljare arbetar du aktivt med att göra analyser på vad kunden behöver för larmlösning till sitt företag, för att sedan agera på bästa sätt för att möta detta behov.

Vi söker dig som

Har ett stort driv och som trivs med att kunna påverka din inkomst och gillar att arbeta med uppsökande försäljning. Som person är du självgående och flexibel och trivs att arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö där du ser möjligheter istället för problem. Du är relationsskapande och har lätt för att knyta kontakter men också utveckla relationen. För att uppnå god kvalitet i det du tar dig an är det viktigt att du är noggrann i ditt arbete och inte lämnar något åt slumpen. Således är du dessutom ihärdig och ger inte upp i första taget utan fokuserar på att uppnå goda resultat. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning.

B-körkort är ett och krav och som sökande är det en självklarhet att du har ett prickfritt förflutet då utdrag ur polisens belastningsregister är rutin i vår rekrytering. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev senast den 23 Oktober 2020.

Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Mikael Lindmark på mikael.lindmark@verisurepartner.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
23 okt 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga