Eterni Västervik · Publicerad 5 feb 2020

Vi söker en duktig och självgående finsnickare som gärna har några års erfarenhet inom båtbranschen. Förutom ditt stora intresse för finsnickeri så är du noggrann och tar ansvar för ditt arbete från start till mål. Du behöver du vara flexibel och ha lätt för att ställa om vid förändringar. Arbetet kan innefatta tunga lyft och kräver därför god fysik. Det är viktigt att du har känsla för form och gillar de små detaljerna i arbetet. Vi söker personer till våra kunder i Västervik- och Vimmerby kommun.
  • Erfarenhet av finsnickeri/möbelsnickeri
  • Körkort-B och tillgång till bil
  • Bra svenska i tal och skrift
  • Du behöver kunna jobba skiftgång
Välkommen in med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.
Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.
Ett av Eterni Sveriges mål är att stödja utvecklingen av en hållbar arbetsmarknad samt agera som en integrationsaktör på den svenska arbetsmarknaden.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 mars 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2

Inga fler liknande jobb tillgängliga