Pentronic · Publicerad Igår 00:00

Till Pentronic i Västervik söker vi dig som har en teknisk bakgrund och erfarenhet från försäljning. Är du dessutom en ledare med fokus på struktur och processer är detta en roll för dig.

Vill du även kombinera ditt yrkesliv med ett naturnära boende i trevliga Västervik kommer du trivas bra hos Pentronic.

Läs mer om Västervik som bostadsort via www.vastervik.com

Dina arbetsuppgifter

Du har det övergripande ansvaret för Pentronics försäljning. I nära samarbete med VD tar du fram försäljningsstrategier och planer, lägger budget och följer upp resultat. Du rapporterar till VD och sitter i ledningsgruppen. Du deltar i försäljningsarbetet både operativt och genom coachning av dina medarbetare. I ditt team finns idag 8 medarbetare som du har personalansvar för. I tjänsten läggs stor vikt vid ledarskap och förmåga att coacha medarbetarna.

Tjänsten är stationerad i Västervik.

Din profil

Du har flera års erfarenhet av försäljning på ledningsnivå och har jobbat både operativt och strategiskt i en internationell miljö. Du är kreativ och initiativrik, har en god affärsförståelse och kan hantera komplexa affärer med många parter inblandade.

Teknisk utbildning är ett krav för tjänsten och det är meriterande att du utbildning inom försäljning och ledarskap.

Du har förmåga att coacha och stimulera dina medarbetare och skapa förutsättningar för dem att nå uppsatta mål. Som person bör du trivas med ett strukturerat och strategiskt arbetssätt. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, kan du flera språk är detta meriterande.

Ansökningsförfarande

Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att söka! Startdatum är flexibelt, vi väntar på rätt person för den här tjänsten.

Rekryteringen sker via Skill. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvariga rekryterare Petra Pyk, petra.pyk@skill.se, 011- 19 94 66 eller Martina Lundahl, martina.lundahl@skill.se, 011-19 94 72.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Pentronic är Scandinaviens ledande tillverkare av utrustning för temperturmätning. Verksamheten bedrivs i Västervik och Karlstad (Försäljning och lab) samt genom dotterbolaget RS technicsBV i Nederländerna. Pentronic ingår i Indutrade-koncernen med över 200 bolag. Indutrade är en internationell industrikoncern om säljer tekniska komponenter och lösningar med högt teknikinnehåll.

Läs mer om Pentronic via hemsidan www.pentronic.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Försäljningschef
Rekryteringen hanteras av
Skill