LSAB · Publicerad 1 feb

Vi söker en driven säljare och Teamledare som ska utveckla, bygga och leda vårt säljteam inom segmentet Sågverk & Hyvleri. Teamet består av 4 säljare och du blir deras närmsta bollplank, coach och kravställare. Du rapporterar till Jimmy, vår Försäljningschef.

Produktportföljen består av träbearbetande verktyg för såglinjer, industrihyvlar och kringutrustning. Kunderna är sågverk/hyvlerier i hela Sverige, du kommer inledningsvis fokusera på distrikt Syd som sträcker sig från sydspetsen upp till Karlstad. Du bor någonstans i distriktet, kanske i närheten av någon av våra anläggningar i Laholm eller Växjö.

För att lyckas i rollen krävs en hög teknisk förståelse inom maskiner och mekanik. Erfarenhet från branschen är meriterande men ingen nödvändighet, rätt attityd och personlighet är viktigare för oss.

LSAB arbetar aktivt och medvetet med att driva utveckling och nytänkande inom en etablerad bransch som står inför stora förändringar de närmsta åren. Det är viktigt att du är en nyfiken, flexibel och lyhörd person som stimuleras av att analysera och förstå kundernas behov och sedan kommer med lösningar som höjer kundens produktivitet och ökar lönsamheten. Har du arbetat med värdebaserad försäljning är det en merit.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi är en flexibel, prestigelös organisation som vill framåt i högt tempo och som ser stora möjligheter idag och i framtiden. Vi tror starkt på ansvarstagande, konsekvens och handling. Vi sitter inte och väntar och vi vågar söka nya vägar till framgång för oss och våra kunder.

Till sist, du måste ha humor och du måste ha körkort.

Ansökan

För att ansöka klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så fort som möjligt. Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post.

Vill du veta mer om tjänsten, Försäljnings- och Marknadschef Jimmy Weiborn på 070-262 82 63.

Vill du berätta mer om dig själv och varför detta är rätt tjänst för dig så kontakta gärna Lars Scheer, HR-chef på 070-445 53 45. Vi träffar kandidater löpande så sök eller hör av dig omgående!

Om LSAB

LSAB är en etablerad verktygsleverantör som erbjuder produkter och lösningar för träbearbetande industri. Vårt erbjudande delas i två segment, Sågverk & Hyvleri samt Woodworking. Inom respektive segment hjälper excellenta produktspecialister kunderna att optimera produktion och produktivitet med fokus på bästa ekonomiska utfall. LSAB är inne i en fas av stark utveckling och vi ser mycket positivt på framtiden.

Vi bedriver försäljning, tillverkning och service via egna enheter i Sverige, Danmark, Finland, Estland, Lettland, Norge och Ryssland.

LSAB ingår i Latour Industries, som omsätter cirka 2,7 miljarder kronor. Latour Industries är ett av fyra helägda affärsområden inom investmentbolaget Latour. För mer information se www.lsab.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
29 mars
Ort
Växjö
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning