Mero · Publicerad 1 apr 2019

Dina arbetsuppgifter

Xllnc Nordic växer och vi söker därför nu en IT-konsult inom Workplace som vill följa med på den fortsatta resan framåt för Xllnc Nordic mot att bli en helhetsleverantör inom IT för sina nuvarande och framtida kunder.

I din roll som IT-konsult arbetar du i projekt mot kunden kring hela processen inom Workplace, allt från image- och applikationshantering till Mobile Device Management med hjälp av SCCM och MS Intune. Du arbetar nära kunden och intar en rådgivande roll i vad som krävs för att tillgodose behoven och därefter hur detta ska implementeras på bästa sätt. Du arbetar mot främst Xllnc Nordics större kunder och beroende på projekt och kundens geografiska säte kan det bli en del resande i tjänsten.

Din profil

Vi söker dig som har ett genuint tekniskt intresse och har ett lösningsorienterat sinne för komplexa problem. Du har tidigare arbetat med liknande programvaror och arbetssätt i tidigare arbetsroller. Du är expert inom ditt område och intar gärna en rådgivande roll gentemot kunden för att tillgodose behoven på bästa möjliga sätt. Struktur och noggrannhet är något du gärna föredrar i arbetet.

Krav
  • Tidigare erfarenhet av image- och applikationshantering
  • God kunskap/erfarenhet av SCCM
  • God kunskap/erfarenhet av MS Intune
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterade
  • Tidigare arbete mot större företag
  • Erfarenhet av uppgraderingsprojekt av Windows 10
  • Kunskap/erfarenhet av Azure
  • Kunskap/erfarenhet av Microsoft Certifikat
Om företaget

Xllnc Nordic är ett oberoende IT-företag med visionen att förenkla, skapa kontroll och miljöanpassa hela IT hanteringen, alltid med målet att utveckla kundernas verksamhet och affär. Bolaget finns på flera orter runt om i landet och har hittills förenklat vardagen för över 250.000 personer på olika bolag. Xllnc Nordic är under ständig tillväxt och växer både nationellt och internationellt. I rollen som IT Workplace Consultant erbjuds du en spännande tjänst i en framgångsrik och platt organisation.

Villkor

Ort: Växjö
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Urval: Sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

För den här tjänsten håller Mero i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 maj 2019
Ort
Växjö
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult

Inga fler liknande jobb tillgängliga