Region Kronoberg · Publicerad 15 okt 2020

Ledning - Utveckling

Regionservice har drygt 550 medarbetare och omsluter ca 500 miljoner kronor. Verksamheten är fördelat över fem verksamhetsområden; fastigheter, IT, kost-och restauranger, kundservice och logistik samt lokalvård.

Arbetsuppgifter

Som servicedirektör är Du är direkt underställd regiondirektören och ingår i regionens högsta tjänstemannaledning. Där förväntas du bidra i de strategiska och regionövergripande frågorna, med en helhetssyn och med utgångspunkt från Region Kronobergs mål. Ditt uppdrag är att leda och utveckla regionservice utifrån ett strategiskt perspektiv där viktiga delar är att fortsätta utvecklingen av regionservice tjänster, processer och medarbetare. Den största interna kunden är hälso-och sjukvården, och ett av regionservice grunduppdrag är att tillhandahålla effektiva servicetjänster för att underlätta för vården.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har chefs- och
ledarskapserfarenhet. Vi vill att du har erfarenhet av att leda andra chefer, gärna med erfarenhet från koncernledningsnivå. Du kan ha varit chef för serviceverksamheter, men vi välkomnar även annan relevant bakgrund. Du kan visa goda exempel på framgångsrikt utvecklingsarbete.

Ditt ledarskap präglas av tydlighet. Som person är du stabil och allmänt klok. Du kan leda och motivera medarbetare via underställda chefer till ett gott resultat. Du är utvecklingsorienterad och drivs av att lyssna, kommunicera och lösa problem på ett konstruktivt och prestigelöst sätt tillsammans med andra. Som person är du strukturerad vilket innebär att du planerar och organiserar arbetet på ett effektivt sätt.

Du har lämplig akademisk examen/utbildning och erfarenhet av att leda personalintensiva verksamheter inom privat eller offentlig sektor.

Du får en tillsvidareanställning i Region Kronoberg med ett förordnande som Servicedirektör på 4 år. Tjänsten kommer att säkerhetsskyddsklassas och förutsätter godkänd säkerhetsprövning och registerkontroll i enlighet med Säkerhetsskyddslagen.

Välkommen
med din ansökan (personligt brev och CV) snarast, dock senast den 1 november 2020 via www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-14179).
För en inledande muntlig kontakt är du välkommen att ringa Mercuri Urvals konsult
Per Anders Nilsson, tel. 070-312 44 48.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här kan du utvecklas, både som människa och i din yrkesroll. Region
Kronoberg ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och områden som handlar om folkhälsa, lärande, kultur, regional utveckling och tillväxt i
Kronobergs län. Regionen är en av länets största arbetsgivare med ca 6 300 medarbetare och tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Besök gärna www.regionkronoberg.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 nov 2020
Ort
Växjö
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga