Visma Enterprise AB · Publicerad 4 okt 2021

Är du driven, lösningsfokuserad och delar gärna med dig av din kunskap? Trivs du också i en innovativ företagskultur med riktigt kompetenta kollegor? Har du dessutom tidigare arbetslivserfarenhet från systemintegrationer? I så fall rekommenderar du verkligen att läsa vidare!

På Visma Enterprise jobbar vi med verksamhetskritiska lösningar som hjälper våra kunder att arbeta smartare. Vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet. Vi söker nu vår nästa utvecklingskonsult som trivs och vill utvecklas i en miljö med snabba förändringar och innovation.

Om rollen

I rollen som utvecklingskonsult har du en viktig roll i processen för implementation inom våra WFM-system. Du kommer arbeta i implementationsprojekt av vårt WFM-system Medvind där du är med och planerar samt ser till att systemet matchar de behov och krav som uppstår. I rollen har du möjlighet att arbeta brett där du både får jobba med teknik, produkt och projektledning. Du jobbar i nära samarbete med kunden samt leverans- och utvecklingsavdelningen där ni fångar upp de behov som uppstår. Våra kunder finns över hela landet men de flesta uppdragen utförs numera digitalt. Det kan dock finnas projekt där det är fördelaktigt att vara på plats hos kunden. Resor planeras i detta fall alltid i samråd mellan kund och konsult.Utöver detta ansvarar du tillsammans med teamet för att utveckla och ständigt förbättra arbetsprocesserna kopplat till projekten. Din placeringsort ser vi helst är Växjö, men tänkta placeringsorter kan även vara Stockholm eller Göteborg.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Driva implementationsprojekt
  • Stötta befintliga kunder i arbetet med integrationer
  • Medverka / driva kravställningsarbete av framtida "roadmap" för produktens utveckling av integrationer till andra system
Vem söker vi?

Vi söker dig som är driven och lösningsfokuserad. Du trivs med att jobba i leveransprocess där du lägger stor vikt vid att leverera effektivt med hög kvalitet. För att lyckas i rollen behöver du vara en lagspelare som samarbetar effektivt med andra och gärna delar med sig av sin kunskap. Vi ser gärna att du är noggrann och har en vana att styra samt strukturera upp arbetet. Du har ett stort intresse för integration och förbättring och trivs i en innovativ företagskultur. För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom systemintegrationer.

Vi tror att du har en högskole-/universitetetsexamen inom Datavetenskap/systemvetenskap/programvaruteknik eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. En eller flera av följande kompetenser är meriterande:
  • Erfarenhet av WFM-system/ HRM-system
  • Konsultmannaskap
  • Goda kunskaper i SQL
  • Erfarenhet av programmering
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Vad erbjuder vi?

Hos oss jobbar du i en av Europas ledande IT-koncerner som kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare och vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet samt flexibilitet. Vi ser också vikten i att ha en balans mellan arbete och fritid för att ha hållbara medarbetare.

Visma är mer än bara systemlösningar- våra lösningar svarar på riktiga utmaningar med syfte att förenkla våra kunders vardag och ge dem möjligheten att arbeta smartare. Vi är här för att bidra till tillväxt och välstånd för företag och samhälle. Tack vare våra lösningar förbättrar vi affärer, karriärer och liv.

Team Manager

Hej! Mitt namn är Andy Ekberg och är ledare för teknik och utvecklingsteamet för vår WFM-produkt Medvind. Jag söker dig som vill vara med i vårt gäng och hjälpa till med införandeprojekt och vidareutveckla våra kunders implementationer av produkten. Du kommer jobba i nära kontakt med våra applikationskonsulter och våra kunder. Jag söker dig som är duktig på SQL och tycker om att ha kundkontakter. Har du några frågor så hör av dig till mig, ser fram emot din ansökan.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt - dock senast den 2021-10-31.

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Andy Ekberg, Team Manager, andy.ekberg@visma.com eller 0708 - 985 558

This is Visma: Make progress happen

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma Enterprise är en del av Visma koncernen som är en ledande leverantör av affärskritisk programvara för ett mer effektivt och motståndskraftigt samhälle. Genom att förenkla och automatisera arbetet för företag och organisationer i alla storlekar förbättrar vi människors vardag. Koncernen utgörs av 13 600 fantastiska kollegor i över 200 bolag. Med över 1 100 000 privata och offentliga kunder i Norden, Benelux, Central- och Östeuropa och Latinamerika och en nettoomsättning på 1 741 miljoner euro 2020, är vi fast beslutna att göra morgondagen bättre än idag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt 2021
Ort
Växjö
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga