Visma Spcs AB · Publicerad 17 okt

Visma Spcs är Sveriges största leverantör av ekonomiprogram och internetlösningar till företag, redovisningsbyråer, organisationer och skolor. Idag använder mer än hälften av alla landets småföretagare våra program.

På enheten Customer Success jobbar vi som rådgivare till våra kunder. Vi guidar, hjälper och säkerställer att våra kunder jobbar på smartaste sättet i sitt program. Vi har också ansvar för att säkerställa att våra kunder är medvetna om de olika lösningar vi har att erbjuda.

Vi söker nu dig som studerar ekonomi på universitetsnivå och vill få användning av dina ekonomikunskaper genom att jobba extra vid sidan av dina studier. Din viktigaste uppgift hos oss blir att svara på kundernas frågor om våra produkter, främst via telefon. Du kommer att jobba under kontorstid på vårt kontor i Växjö.

Du älskar kundmöten av alla slag. Du är orädd, målinriktad och har lätt för att kommunicera i både tal och i skrift. Du har god datorvana. Problemlösningsförmåga och logiskt tänkande är viktigt. Givetvis utbildar vi dig i våra program och våra verktyg. Ersättning utgår per arbetad timme.

Har du frågor, kontakta Lina på lina.lilja.blondin@visma.com. Du kan också ringa 0767-221179.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vismakoncernen är den ledande leverantören av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköp, betalning, butiksdata, IT-projekt, anbud och upphandling. 7.440 anställda, varav drygt 1.500 i Sverige, förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 400.000 kunder i både privat och offentlig sektor. 2015 uppgick nettoomsättningen till 8.338 miljoner norska kronor. Visma AS är moderbolag i koncernen, som ägs av KKR, HgCapital, Cinven och Vismaledningen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 okt
Ort
Växjö
Anställning
Extrajobb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga