Visma Visma Spcs AB · Publicerad 13 jan

Sedan starten för över 30 år sedan har vi arbetat nära landets småföretagare och redovisningsbyråer. Det har gett oss en fantastisk insyn i hur det är att driva eget. Det har också lärt oss en hel del om vad som behövs för att lyckas med livet som företagare. Idag använder fler än 170 000 småföretag våra program och tjänster. Dessutom har flertalet av Sveriges redovisningsbyråer program från Visma Spcs och större delen av landets gymnasieskolor använder våra program i sin utbildning. Vi hade inte kunnat få ett bättre betyg.

Till vår utvecklingsenhet i Växjö söker vi dig som vill jobba med att förenkla företagandet för företag och byråer - med allt från design av en ny funktion till utveckling, test och release till kund. I din roll som Business Analyst analyserar du krav, tar fram lösningsförslag och kvalitetssäkrar det färdiga programmet. Detta gör du i tätt samarbete med dina kollegor i löneprojektet. Du arbetar även som en länk mellan teamet och supportavdelningen.

Som person är du en kreativ problemlösare som tycker om att arbeta både i grupp och självständigt. Du är kvalitetsmedveten och van att arbeta mot en deadline.

Systemen du kommer att arbeta med spänner över flera tekniker och plattformar: Windows-program, webbapplikationer och mobilappar. Har du erfarenhet av att jobba med bokföring, lönehantering eller har drivit eget företag är det ett extra plus.

Personen vi söker:
  • Har ett brinnande intresse för samspelet mellan teknik, design och användarvänlighet
  • Har kunskap eller erfarenhet av att jobba med kravställning, användbarhet eller interaktionsdesign
  • Har förmåga att analysera och förstå våra kunders behov, är logisk och kreativ
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Välkommen med din ansökan.
Vi kommer genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 19 januari.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma gör verksamheter mer effektiva genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 600 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 300 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 5 500 anställda och omsatte 7 855 miljoner norska kronor 2016.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 feb
Ort
Växjö
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Arkitektur

Inga fler liknande jobb tillgängliga