Volution Group Nordic · Publicerad 17 maj

Dina arbetsuppgifter

Befattning som Marketing Manager innebär att Du tillsammans med marketingteamet skapa, implementera och ansvara för Volution Group Nordics marknadsförings- och varumärkesstrategi för samtliga inom gruppen förekommande varumärken. Du leder och är operativ i det dagliga arbetet i teamet, sätter mål och tillser att de nås på ett tillfredställande sätt. Du har personalansvar över teamet som idag består av fem personer inklusive dig. Marketingteamet bedriver mestadels inhouse-produktion och skapar förpackningar, kataloger, broschyrer, butiksmaterial, mässmaterial samt innehåll till och administration av websidor och sociala medier. Du och teamet projektleder produktlanseringar, mässor och event utifrån tidsramar och budgetar som du är med och tar fram. Framtagande, utveckling och förvaltning av generella guidelines, grafiska profiler och butikskoncept ingår i tjänsten.


Kompetens

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda ett marketingteam i en föränderlig miljö. Du är en engagerad ledare med hög energi som får saker att hända. Du är van att prioritera dina projekt och att driva dem ända in i mål. Vi vill att du är strukturerad, noggrann, gillar ett högt tempo och har sinne för affärer. Vana från att leda och hantera många parallella projekt är nödvändigt. Du jobbar obehindrat i Creative Suite och Office-paketet. Erfarenhet av textproduktion och att skapa säljande texter ses som meriterande. Du har utbildning eller erfarenhet inom relevant område och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska


Personlighet

Som person är du driven, resultatinriktad och kommunikativ. Ett strukturerat, fokuserat och ansvarstagande arbetssätt är naturligt för dig. Genom tydligt ledarskap och entusiasm ska du driva marknadsgruppen och dess arbete framåt. För att trivas hos oss bör du ha en öppen och positiv personlighet, vara prestigelös, flexibel och tycka om att jobba i en föränderlig miljö.


VGN Marketing

Befattningen ingår i VGN Marketing som är marknadsavdelningen för Fresh AB, Pax AB, Volution Norge AS, Volution Danmark, Volution Finland, Welair AB och Voltair AB. Avdelningen består av en Brand Manager, två Marketing Coordinators samt en Marketing Assistant – totalt 5 personer med dig. Fyra i marknadsgruppen är placerade på Fresh i Gemla i Småland, och en på Pax i Hälleforsnäs. Inom VGN Marketing planeras arbetet för alla bolag/affärsområden via kommunikationsplaner i samarbete med försäljningsansvariga. Marknadsgruppen arbetar nära säljkåren, vilket innebär en del resor i Sverige och Norden.


Varaktighet och placering
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Volution Group Nordic (VGN) består i dagsläget av fyra bolag, Fresh AB, Pax AB, Welair AB och Voltair AB. Vår marknad består av Sverige, Norge, Danmark och Finland samt export utanför Norden. Volutionkoncernen är verksam i Europa med huvudkontor i England och består i dagsläget av femton företag i ventilationsbranschen. Vi förväntas växa ännu mer framöver.

Företaget är i ett spännande expansionsskede och nu söker vi dig som vill vara med och utveckla och driva vårt marketingteam och våra varumärkes- och marknadsstrategier in i framtiden mot nya framgångar.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Volution Group Nordic tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga