SolensEnergi · Publicerad 24 aug 2021

På SolensEnergi arbetar vi för ett renare, fossilfritt samhälle. Vi är ett växande familjeföretag där kunnande, nya tekniska lösningar och kunden står i centrum. Vi är experter på solenergi och vill stärka upp vårt team med en Ansvarig Elektriker. Vi letar efter dig som vill ha nya utmaningar och ett varierande jobb inom en spännande framtidsbransch!

Få ett varierat arbete och bli en del av en framtidsbransch

Ända sedan starten 2012 har vi på SolensEnergi levererat solcellsanläggningar, energilager och elbilsladdare till nöjda kunder över hela Skåne, och nu söker vi en Ansvarig Elektriker med auktorisation AL för stärka vårt kunniga team.

Som Ansvarig Elektriker blir du en nyckelperson hos oss med ett spännande och varierande jobb, där tjänsten innefattar både kontors- och fältarbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir:
 • Planering och projektledning av elinstallationer.
 • Installation av växelriktare, laddboxar och energilager.
 • Kontakt och hantering av administration till nätägare.
 • Stöd till bolagets projektörer och montörer för elektriska installationsfrågor.
 • Felsökning och service av solcellsanläggningar.
 • Utvärdering av nya produkter i samarbete med bolagets ledning och projektörer.
 • Ansvarig för bolagets egenkontrollprogram.
Du kommer arbeta tätt med projektledare och ledande montörer för installation av våra anläggningar. Därför lägger vi stor vikt vid att du är bra på att samarbeta, kommunicera, strukturera och är bra på kundbemötandet. Det är också viktigt att du är självgående, kan ta egna initiativ och trivs i en föränderlig miljö. Kort och gott - på SolensEnergi kan vi garantera dig en kul och varierande vardag!

En bra och utvecklande arbetsplats

Vi är ett lokalt växande familjeföretag och vill att du ska bygga din karriär här och trivas på jobbet. Vi är bra gäng och för att underhålla vår fina laganda gör vi regelbundet aktiviteter tillsammans. Senast kombinerade vi en större solcellsinstallation med att hyra stugor vid havet och aktiviteter i mästarnas mästare-anda. Snart är det dags för sommaraktiviteten - kanske följer du med?

Förutom att du får grymma kollegor och ett varierat arbete, erbjuder vi en rad förmåner som anställd hos oss:
 • Konkurrenskraftig lön och bra arbetsvillkor
 • Bonus
 • Tjänstepension och sjukvårdsförsäkring
 • Friskvårdsbidrag
 • Servicebil
 • Möjlighet till utbildningar
 • Påverka beslut som rör bolagets utveckling
Din profil

Du som söker den här tjänsten tror vi vill ta steget från fältarbete på heltid till en tjänst där din kompetens används både för projektering, planering och installation. Har du tidigare erfarenhet av solenergi är det en guldstjärna (eller guldsol kanske vi ska säga) i kanten. Slutligen ser vi även att du har datorvana och kan arbeta i Microsoft Office.

El-auktorisation AL och B-körkort är ett krav.

Som person grottar du gärna ner dig i ny teknik och vill hela tiden lära dig mer. Du är en fena på att lösa problem och arbetar noggrant och dedikerat med kundens bästa i fokus. Slutligen tror vi att du är en social och utåtriktad lagspelare som gillar att komma med nya smarta idéer och vill hjälpa oss driva vårt företag in i framtiden!

Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag, vi arbetar löpande med inkomna ansökningar.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Vellinge

Omfattning: Heltid, dagtid

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Elektriker, Elinstallatör, eltekniker, solceller, Auktorisation AL, rekrytering, Vellinge, Trelleborg, Malmö, rekrytering, heltid
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga