Veolia Water Technologies · Publicerad 1 juni 2021

Är du tekniskt intresserad, trivs med att arbeta praktiskt och med problemlösning? Trivs du att arbeta ute hos kunder, runt om i världen? Då kanske du är vår nästa servicetekniker! Som servicetekniker hos oss kommer du tillsammans med dina kollegor vara med och utveckla vår eftermarknadsavdelning.

Om rollen:

Tjänsten som servicetekniker innebär att du självständigt planerar, samordnar och utför serviceuppdrag och övrigt driftunderhåll åt Hydrotechs kunder runt om i världen. Du kommer att arbeta både med förebyggande och felavhjälpande service. Felsökning och problemlösning är en del av vardagen och du förväntas även föreslå åtgärder som kan förbättra kundernas drift, utbilda samt bedriva merförsäljning ute hos kund.

Din bakgrund:

Antingen arbetar du redan idag som servicetekniker inom liknande bransch alternativ så kanske du arbetar som maskinoperatör, montör eller har annan praktisk bakgrund. Kanske har du erfarenhet av att arbeta som bilmekaniker eller inom lantbruk? Viktigast är att du är praktiskt lagd och duktig på att hitta lösningar på de situationer du ställs inför! Du har B-körkort, kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i både tal och skrift. Kan du fler språk utöver svenska och engelska så är det meriterande.

För att lyckas i rollen behöver du ha en god problemlösningsförmåga, och du drivs att självständigt kunna lösa tekniska utmaningar. Du är flexibel och duktig på att snabbt kunna anpassa dig efter rådande omständigheter. Som ansiktet utåt för vår verksamhet behöver du också vara utåtriktad och verkligen gilla att komma ut och träffa människor runtom i världen. Du är en social person med en naturlig läggning för att skapa goda relationer, och du har en god pedagogisk förmåga.

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete med stor frihetsgrad gällande både planering och att hitta rätt lösning ute hos kund!

Information:

Anställning: Heltid, tillsvidare

Ort: Vellinge, men stor del av arbetet sker ute hos våra kunder, världen över och i tjänsten ingår därmed ett stort antal resdagar både inom och utanför Sverige.

Sista ansökningsdag: 2021-06-20

Vid frågor vänligen kontakta HR Charlotta Berlin på charlotta.berlin@veolia.com

Vi eftersträvar mångfald och välkomnar alla sökande.

Om Veolia Water Technologies -Hydrotech

Hydrotech utvecklar och producerar filter för vattenrening inom industri -och kommunal sektor. Sedan starten 1984 har vi växt till att bli ett av världens ledande företag inom mikrofiltrering med över 10 000 sålda filter. Sedan 2002 är Hydrotech ett dotterbolag till Veolia Environment -ett globalt bolag med över 170 000 medarbetare. I Sverige består Veolia Water Technologies av Hydrotech, AnoxKaldnes och VA-Ingenjörerna. Tillsammans delar vi en passion och arbetar dagligen för att förbättra kvalitén på dricks- och avloppsvatten för människor världen över genom att utveckla nya innovationer som bevarar vattnet och skyddar miljön för framtiden genom ansvarsfulla och hållbara lösningar. På Hydrotech är vi idag ca 67 stycken medarbetare. Läs mer om Hydrotech och Veolia Water Technologies på www.hydrotech.se och www.veoliawatertechnologies.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Vellinge
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga