Human bridge · Publicerad 28 sept

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär att du kommer att ha varierade arbetsuppgifter som utförs dagtid.
Du kommer att medverka vid utlastning av sändningar med sjukvårdsmaterial och texiler i detta ingår:
Viktig del är att ha bra dokumation och kontroll på antal kolli inklusive skriva pallkort, nogrann emballering, lasta på och av flak/containrar, truckkörning,
Självständigt arbete, god kamratskap, sammarbete och lastbilskörning.

Anställningen är en hyrrekrytering på 5 månader visstid via Montico, om du trivs och kund trivs med dig kommer du att bli erbjuden anställning hos kund.

Din profil

Vi söker dig som vill ha ordning, reda och tar ett ansvar för ditt arbete med hög arbetsmoral. Du har bra idéer och vill ha en trivsam arbetsmiljö.
I tjänsten är det ett krav att du har:

C-kort med yrkesbevis
Truckkort godkännt B1-3
Noggrannhet och är ansvarsfull.
God fysik
God svenska i tal och skrift
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Human Bridges arbete består i att samla in, reparera och leverera sjukvårdsmaterial och handikapputrustning till länder främst i Afrika och Östeuropa. Kvaliteten på det som skickas är viktig, allt ska fungera och vara komplett. De som skänker material kan därför vara säkra på att gåvorna förvaltas på bästa sätt. Vi har nära kontakt med mottagarna för att få veta vilket material som efterfrågas och vad som bedöms göra bäst nytta.

Vi samlar även in kläder och skor, dessa sorteras, packas och skeppas till områden där det behovet är stort. Kläderna tillsammans med förnödenheter av annat slag blir en direkt hjälp till människor som drabbats av exempelvis naturkatastrof eller krig.

En del textilier säljs i Lindra Second Hands butiker och en del säljs på export. Överskottet från all försäljning finansierar våra biståndsinsatser.

Human Bridges verksamhet har sin grund i en människosyn med alla människors lika värde. Det innebär att vår verksamhet inte begränsas av exempelvis etniska, religiösa eller politiska orsaker. Våra biståndsprojekt ser vi som samarbeten mellan oss och mottagaren. Vår önskan är att den lokala partnern är aktiv och medverkar i planeringen av insatsen. Projekten ska stödja människors möjlighet att växa som individer och att själva få bättre förutsättningar att skapa en fungerande tillvaro.

Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 700 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 30 september 2016, efter som tjänsten är tillträde snarast så tveka inte att söka då vi gör löpande urval.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Ort
Vetlanda
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Rekryteringen hanteras av
Montico

Inga fler liknande jobb tillgängliga