T-Emballage · Publicerad 11 jan

Vi söker nu en kreativ och affärsorienterad Teknisk säljare. Hos oss får du en nyckelroll, där du ansvarar för att utveckla och sälja hela systemlösningar till våra kunder och bidra till deras utveckling och effektivisering av förpackningar och emballage. För dig är långsiktighet, utveckling, trygghet och kvalité en naturlig del av din försäljning.

Som Teknisk säljare på T-Emballage har du ett helhetsansvar för kunden.
Med hög energi, kreativitet och förmåga att hantera varierade uppgifter hittar du genomtänkta lösningar.
Från första kontakt med kund, behovsanalys, offert, genom förhandlingar med avtalsskrivning, till leverans och uppföljning. Under processen arbetar du tvärfunktionellt, nära inköp, logistik, kundservice och säljkollegor, där din kommunikativa förmåga är ett viktigt arbetsredskap. Du driver dig själv och uppskattar kontinuerlig uppföljning med närmaste chef. Du blir en del, i ett team av flera duktiga kollegor, på ett personligt och tryggt företag.
Vårt mål är att fortsätta vara ledande inom vårt område genom långsiktighet, kvalitet och utveckling! Om du är den vi söker finns det möjlighet att utvecklas inom företaget. Du trivs i ett dynamiskt och personligt företag och du stimuleras av att ditt arbete tydligt påverkar T-Emballages resultat och utveckling. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av:
  • B2B-försäljning
  • Självständigt arbete mot uppsatta mål
  • Försäljning till Industriföretag
Hos oss får du utvecklas och göra karriär i en stabil och trygg organisation med goda arbetsvillkor och möjligheten att engagera dig i långvariga kundrelationer. Placeringsort är Vetlanda.
Vi ser fram emot att få träffa dig!

Har du frågor om tjänsten, kontakta försäljningschef Björn Holm tel nr 076-6772147, alt bjorn.holm@t-emballage.se
Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 2019-01-30. Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post.
Vi undanber oss kontakt från annonserings- och rekryteringsbolag.

Om T-Emballage
Vi bedriver och utvecklar handel, i första hand, med förpackningslösningar och byggmaterial inom fem marknadssegment: Industri, Husfabriker, Sågverk, Bygghandel och Logistik. Med personlig service erbjuder T-Emballage kunden logistiktjänster och ett marknadsanpassat sortiment. Vi har kontor och lager i Vetlanda, där vi är 75 anställda och omsätter 650 mkr. Vi har AAA-rating, är kvalitetssäkrade enligt ISO 9002-2000 och miljöcertifierade enligt ISO 14000. Sedan hösten 2017 ingår bolaget i Volati koncernen. Besök gärna vår hemsida för mer information: www.t-emballage.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
12 mars
Ort
Vetlanda
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning