TNG Group AB · Publicerad 16 feb

Vi söker en administratör för omgående tillsättning till ett konsultuppdrag på deltid.

Vill du arbeta deltid i en bred administrativ roll på ett stabilt företag i utveckling? Detta är ett konsultuppdrag med start snarast möjligt och det finns goda möjligheter att uppdraget kan övergår i anställning hos vår kund.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får en roll med stort eget ansvar.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Posthantering
  • Fakturering
  • Sammanställa och rapportera underlag för lön
  • Kontakter med externa samarbetspartners
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer vara en viktig del i ett företag med trevliga och kompetenta medarbetare.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som trivs med administrativa uppgifter och har ett sinne för service. Du är van användare av Office-paketet och har du vana av affärssystem är det ett stort plus. Du trivs att arbeta i ett högt tempo och att ge service till kunder samt kollegor internt. Du är noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta i nära samarbete med andra.

Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan!

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Ort
Vingåker
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration