Dücker Corrpal AB · Publicerad Igår 15:43

Du kommer att ingå i vårt team, som arbetar med att programmera styrsystem till våra maskinlinjer, utföra test innan utleverans samt installationer hos kund. Tjänsten har en stor bredd av arbetsuppgifter och ger dig goda möjligheter att växa och utvecklas, beroende på var du befinner dig idag.

Vi söker dig som har ett stort teknikintresse och som stimuleras av problemlösning. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterade och du behärskar engelska i tal och skrift. Kunskap i programmering av Siemens programvara är ett krav.

Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar och vi erbjuder ett omväxlande och intressant arbete i en internationell miljö. Vår styrka är vår kvalitet och vår förmåga att flexibelt lösa våra kunders olika behov.

Vi bearbetar ansökningar löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse så snart som möjligt till andersh@corrpal.com. Har du frågor om tjänsten kan du vända dig till Patrik Mårtensson eller Anders Hammer, 0411-53 65 90.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Dücker Corrpal AB i Ystad tillverkar, säljer och installerar maskinlinjer för materialhantering till wellpappindustrin. Vår marknad är huvudsakligen Europa, men våra installationer finns över hela världen. Vi ingår i tyska Dücker Group, världsledande på logistiklösningar inom wellpappindustrin. Vi är inne i ett expansivt skede och behöver förstärka vår organisation.


+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Dücker Corrpal AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga