Fisher Investments · Publicerad 13 feb

Lockar London som ditt nästa steg i karriären? Gazella rekryterar nu till tjänsten som Investment Counselor till den internationella och välrenommerade förmögenhetsförvaltaren Fisher Investments. I dagsläget förvaltar Fisher Investments ca 600 mdr kronor, med sin bas i Amerika. Till Fishers Nordiska rådgivarenhet i London söker vi nu dig som brinner för att skapa starka kundrelationer och erbjuda exceptionell kundservice. Detta tillsammans med din kommunikativa färdighet, självtillit och förtroendeingivande personlighet gör dig till en framgångsrik kundrådgivare.

Du kommer att ingå i Fishers team av Investment Counselors och utgå från Fisher Investments Londonkontor, varifrån samtliga svenska kunder hanteras. I din roll ingår ingen prospektering eller försäljning, då den delen ombesörjs av Fishers Acquisition Managers i Sverige. När du tillträder din tjänst tilldelas du en mentor och genomgår därefter Fishers skräddarsydda expertutbildning avseende deras tjänsteutbud, samt erhåller en FCA-utbildning. Vidare förser Fisher Investments

Norden dig med ett omlokaliseringspaket, som bland annat innefattar hjälp till bostad, flytt samt övriga faktorer för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll och din nya vardag. Gazella ansvarar för hela rekryteringsprocessen och kommer att intervjua kandidater löpande. Vi ber dig därför att skicka in ditt
CV redan idag.

Din utmaning
  • Förvalta Fishers svenska HNW-relationerKommunicera aktuell marknadsstrategi och portföljuppdateringar till tilldelade kunderVerka som länken mellan Fishers svenska kunder och organisationens beslutsfattare
  • Förmåga att effektivt organisera dina arbetsuppgifter utifrån givna tidsramar

Erfarenhet
Till denna roll säker vi dig med en akademisk examen samt 5-10 års erfarenhet av att arbeta med rådgivning av finansiella tjänster och/alternativt bearbetning till privatpersoner, där du självständigt och framgångsrikt har förvaltat affärsrelationer med privatpersoner. Erfarenhet ifrån Private Banking är meriterande. Du har professionella färdigheter i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Det är meriterande om du har flytande språkkunskaper i antingen italienska, spanska, franska, finska, danska, norska eller holländska. Vi ser gärna att du har Swedsec-licens.

Personliga egenskaper
Du besitter en dynamisk kommunikationsförmåga.
Du är självgående, engagerad och professionell i din kontakt med dina kunder. Detta tillsammans med din sociala förmåga bidrar till ditt förtroendeingivande intryck, vilket resulterar i din framgång att bygga starka kundrelationer.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan!
Ansvariga kontaktpersoner är Stefan Eriksson, 0722-49
68 23, och Emma Lindahl, 076 176 01 09.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Fisher Investments
Fisher Investments är ett kapitalförvaltningsbolag grundat i USA och reglerat av US Securities and Exchange Commission (SEC). Bolaget grundades 1979 och erbjöd initialt förmögenhetsförvaltning åt institutioner men breddade 1995 sitt erbjudande till förmögna privatpersoner och är idag verksamt i Nordamerika och Europa. Fisher Investments Europe blev år 2016 utsett till Wealth Manager of the Year av den brittiska internetaktören ADVFN.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, risk & compliance och FSI. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 mars
Ort
Utland
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler jobb från Fisher Investments tillgängliga