Mynthuset Sverige · Publicerad 15 sept

Vill du arbeta på en marknadsavdelning och söker en tjänst där du får utvecklas? Då kan du vara den vi söker till vår tjänst som Marknadsassistent med inriktning E-handel hos Mynthuset Sverige med placering i Köpenhamn! Vi tror att du i nuläget bor i Malmöregionen, men kan tänka dig att pendla till Köpenhamn.

I denna tjänst jobbar Marknadsassistenten tillsammans med övriga kollegor på marknadsavdelningen med att koordinera och genomföra marknadsaktiviteter mot befintliga och nya kunder.

Arbetsområden och arbetsuppgifter:

Marknadsföring:
 • Planera och genomföra online aktiviteter.
 • Delta i konceptutveckling och att operativt genomföra tester.
 • Ta fram material på svenska, till både online och offline-kampanjer.
 • Korrekturläsning och även att skriva texter.
 • Uppdateringar på företagets sajt och Facebook-sida, samt annan social media.
Övrigt:
 • Generera nya produktidéer tillsammans med kollegor (gällande produkt, förpackning, tillbehör, extra element etc).
 • Följa upp utfall från kampanjer och implementera aktiviteter baserat på resultatet.
 • Gärna kunskap i InDesign eller Photoshop.
Kvalifikationer:
 • Hög skriftlig nivå i svenska.Stor del av arbetet är formulering av marknadsföringstexter och kunddialog (produktblad, historien och fakta kring en produkt).
 • Kreativt sinne i kombination med analytiska färdigheter är till stor fördel.
 • Mycket god datorvana.
 • Erfarenhet av online-marknadsföring.
 • Minst gymnasial utbildning inom ekonomi, marknadsföring eller liknande.
 • Van att arbeta i Office-paketet och bra på Excel. Våra beslut baseras på siffror.
Din profil:

Som person har du en god förmåga att strukturera, planera och genomföra aktiviteter, där flera parter är inblandade och där du har flera parallella projekt. Du gillar att jobba i team och tycker om när det är mycket på gång, men säkerställer samtidigt noggrannhet och ansvarstagande. Du är en problemlösare som ser nya möjligheter och har vana av att jobba mot deadlines.

Om du har arbetat i en liknande tjänst inom distanshandel är det ett plus, men vi kommer syna ansökningar även av mer juniora kandidater noga. Tjänsten är på heltid under ett år i form av ett vikariat, men i takt med att vi växer hoppas vi kunna ge möjligheten till en tillsvidareanställning.

Ansökan:
Du ansöker genom att klicka på knappen ”Sök tjänst”, ej via e-post. Där laddar du upp CV samt personligt brev. Vi ser gärna att du ansöker snarast, men sista ansökningsdatum är 29 september.

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen kontaktar du Kristina Holmquist från Roi Rekrytering på: kristina.holmquist@roirekrytering.se

Välkommen med din ansökan!

+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Mynthuset Sverige (en del av Samlerhuset) har sedan starten 1994 varit en av Nordens främsta aktörer inom dialogmarknadsföring, med speciell kompetens inom direktmarknadsföring. Vi är representerade i 15 länder, och har en omsättning på över 1 miljard kronor. Vi säljer huvudsakligen mynt, frimärken, sedlar och medaljer, både nya utgåvor och historiska upplagor. Vi är officiella återförsäljare för de flesta större myntverk och nationalbanker runt om i världen, såsom Peoples Bank of China, Bank of Russia, British Royal Mint etc

Vår kärnkompetens ligger i att förmedla samlarglädje genom att berätta historien knuten till samlarobjekten, och många av våra produkter åtföljs av omfattande redaktionellt material och representativa samlarlösningar. Läs mer på: www.mynthuset.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga