NCC · Publicerad 11 sept 2019

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med och bygga en bättre och mer hållbar framtid - beyond construction.

Gjutasfalt är mycket lämpligt för tätskikts- och beläggningsarbeten vid konstruktioner där man ställer höga krav på varaktighet och vattentäthet. NCC Industrys gjutasfaltprodukter marknadsförs under varumärket Binab. Binab utför gjutasfaltarbeten, tätskiktsarbeten inom hus-, bro- och anläggningsprojekt. I närmare 50 år har Binab varit ledande inom tätskikt och gjutasfalt. Vi erbjuder dig nya möjligheter att utvecklas i vår framgångsrika verksamhet, med ett självständigt, omväxlande och intressant arbete tillsammans med duktiga medarbetare. Just nu rekryterar vi en Platschef/Site Manager till vår verksamhet i Örebro.

Här är dina nya utmaningar
Som Platschef/Site manager har du det övergripande ansvaret för verksamheten inom avdelningen samt ekonomiskt ansvar för hela avdelningen nordost.

I arbetsuppgifterna ingår:
 • Ansvar för prissättning och anbud i samarbete med kalkylator
 • Ansvar för produktion och samordning av alla projekt inom avdelningen
 • Personalansvar, där du leder såväl vår egen personal som underentreprenörer
 • Säkerställa att projekten följer tidplan och budget
 • Ansvara för att kvalitets, miljö- och arbetsmiljöplaner efterlevs
 • Vara delaktig i arbetet med att sätta mål för hur vi ska arbeta och långsiktigt planera vår verksamhet
Organisationen befinner sig i en förnyelseprocess där digitalisering av arbetssätt succesivt implementeras. En del av rollen innefattar därför att driva och arbeta med denna utveckling samt stötta verksamheten att arbeta med digitala arbetssätt.

De här erfarenheterna och egenskaperna tror vi att du har
Vi tror att du har relevant utbildning och/eller några års erfarenhet av personalledande position inom byggbranschen. Meriterande är erfarenhet inom området för tätskikt. Vidare ser vi att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt god datorvana i Officepaketet. Då verksamheten arbetar med förnyelse och digitaliserade arbetssätt tror vi att du är öppen för utveckling och framförallt IT och digitalisering. Du kommer vara den som driver förändringsarbetet på siten.

Egenskaper vi tror att du har:
 • Affärsmässig och kundorienterad
 • Ser affärsmöjligheter och lönsamhet i den verksamhet du bedriver
 • En sann entreprenör med förmåga att skapa goda relationer
 • Bra på att överblicka helheten
 • Duktig på att planera, organisera och prioritera projekt
 • Lyhörd och förtroendeingivande
 • Trivs med att leda och skapa resultat tillsammans med andra
Då tjänsten innebär ett personalansvar är det viktigt att du trivs i rollen som ledare, är bra på att styra mot uppsatta projektkrav och vill vara med och bidra till att dina medarbetare utvecklas och arbetar mot gemensamma mål. Vidare ser vi att du har sunda värderingar, god yrkesetik och verkar för en god arbetsmiljö och säkerhet på arbetsplatsen.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Ytterligare information
Tjänsten avser en tillsvidareanställning med placeringsort Dyltabruk strax norr om Örebro. B-körkort är ett krav då resor i tjänsten förekommer. Vi arbetar på en större geografi, dock medför det inte övernattningar i normalfallet.

Kom och väx!
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Halldin, Region Manager på telefon 0702-03 34 22. Vid frågor om rekryteringsprocess vänligen kontakt Maria Gistö, HR Partner på telefon 0765-21 61 82. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
6 okt 2019
Ort
Borås
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar

Inga fler liknande jobb tillgängliga