Poolia IT · Publicerad 13 mars

Vill du djupdyka i tekniken hos ett start-up-bolag med mycket på gång? Vår kund vill hitta sin nästa kollega för att få hjälp att starta upp en utvecklings-avdelning i Stockholm. Du kommer inledningsvis bli anställd hos Poolia IT och vara konsult i sex månader, efter det finns goda möjligheter till fast anställning hos företaget. Välkommen med ditt CV!

Om tjänsten

Vår kund är ett e-handelsföretag som har funnits i 9 år och har start-up-känslan kvar. De har över 400 varumärken som de säljer online och nu har de börjat expanderat till Europa. Företaget har kontor i Stockholm och ett team av utvecklare i Kalmar. Nu vill även Stockholm starta upp en avdelning för utveckling och därför letar Poolia IT efter en .Net:are som vill ta sig an ett kul projekt.

Kontoret ligger centralt i Stockholm och du kommer bli del av ett gäng på 27 personer som gärna går på AW och hittar på saker tillsammans.

Dina verktyg: C#, MVC, Git and RavenDB/NoSQL.

Du kommer lära dig företaget och dess utmaningar för att sedan lägga grunden för utvecklingsavdelningen. Till din hjälp har du teamet i Kalmar. Du kommer översätta företagets behov till en välfungerande webb med e-handel och du kommer koppla ihop verksamheten med tekniken.

Vem är du?

För den här rollen behöver du ha skaffat dig tillräckligt med kunskap och referensramar för att självständigt fatta beslut och starta egna projekt. Vi tror att du har jobbat i ungefär 3 - 5 år för att uppnå detta. Du kommer ha stöd i form av kollegorna i Kalmar, men bortsett från det behöver du driva utvecklingsarbetet på egen hand (innan du får fler kollegor).

Du kan .Net och C# väl. Antagligen är du också duktig på de flesta andra system som nämndes ovan. Om du kan CSS, JS och HTML är det ett plus.

Du talar svenska och engelska flytande. Vi tror också att du pratar ganska mycket, eftersom du är social, öppen och nyfiken.

Låter det här som en utmaning för dig? Skicka in ditt CV! Vi läser ansökningar och träffar kandidater löpande, så ansök redan idag.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men om du har frågor eller funderingar går det bra att kontakta ansvarig rekryterare, Anna Wärdell.

Välkommen till Poolia IT!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 mars
Ort
Utland
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare